Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a živio sa čikom u osamljenoj kolibi u dubokoj prašumi... sto mu gromova jelenskih mu rokova svih mi dabrova s ontaria karamba i karambita tako mi čukundede vrača i bubnjeva darkvuda...
*rogova
Zbogom Gallieno... Mnogi ne znaju da je čovjek bio i tvorac lika Mister No-a (prva epizoda i naslovnice), meni dražeg od Zagora...ali i Zagor je legenda kao i gospodin Ferri. Pozdrav legendi još jednom.
omiljeni strip, imam nekih 20ak brojeva, podijelio ih trostruko vise i sad mi zao.. pocivaj u miru majstore!
Počivaj u miru, nama djeci a i starijim citaocima si uljepsao zivot ...
Zato sevdalinka pjeva Zagoru ga zatjera...
Otac duha sa sjekirom iz darkvudske šume, sa vjernim pratiocem Čikom. Kralju koliko si mi radosti donio. Hvala ti!
Hvala ti legendo za sretno djetinjstvo! Pocivaj u miru
R.I.P legendo mladost mi je ljepsa bila uz ove tvoje tvorevine ,i ako je rat bjesnio u jugi !!!
je drug upravusi ,zaboravi se sve oko sebe samo na trenutak te prekine tu tamo odjek granate,pa nastavis dalje !!!
Jesu li Zagor i Čiko bili topla braća ?
@Akademik Tupoljev nije tačno! Bilo je nekoliko izdanja sa ženskim likovima sa kojima je veliki duh sa sjekirom imao neke varnice.
pocivaj u miru legendo ...
sto mu gromova... počivaj u miru
Sto si crto, si crto.
On je ostavio dosta za svog zivota,a sta si ti ostavio ili ostaviti ?!!!
@jocker10 , da i
Jednom sam bio skupio preko 500 tih stripova vecinom po brojevima i nastavcima, ali jednom prilikom stari sve zapali jer se skola malo zapostavila jbg..
Kada procitas jednu ovakvu vijest, kao da i neki dio djetinjistva umre u covjeku... Tek tada se vidi koliko se zapravo stari i kako se ljudi zamaraju glupim i nebitnim stvarima... Pocivaj u miru legendo i hvala ti sto si moje djetinjstvo zacinio tim predivnim likovima iz maste...
Hvala ti gallieno, bilo je lijepo čitati zagora.