Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bila je divna profesorica. nas svoje studente nikada nije opterecivala bilo kakvim ideoloskim ogradama. ucila nas je da budemo slobodni ali i odgovorni ljudi.
Jebo ti sebe, nisu isocani jaja vagali nego Focaci. A ti bi mogao da izvagas moja, ako ti se ne gadi. A u pravu ste svi vi koji po ovome zvrljate. Bila je dobra, bila je losa, bila je Zaimova zena, bila je Zaimov kČerka, asistentu je svanulo, njoj je opmrklo... U pravu je i kemo: jebat je!
sramota za one koji pisu ruzne stvari o ovoj divnoj zeni. Gordana je bila najbolja profesorica, dobar prijatelj, i bez obzira na sve uvijek spremna da pomogne. nje vise nema, ali lijepe uspomene na nju,mi, njeni studenti, zauvijek cemo cuvati. a ovo nije prilika za prepirku i komentare kojekakvih debila koji osim vlastitog imena i prezimena nikad u zivotu nisu napisali nista drugo, a kamo li procitali... Gordana, hvala Vam...
Gordana je bila veoma pametna zena i dobar drug i prijatelj. Ovi sto komentarisu samo da bi nesto rekli i pokazalo svoje neznanje i primitivnost imaju tu priliku na drugim stranicama. Neko ko sazluzuje par rijeci postovanja (najmanje sto se ovdje moze dati)treba da bude postedjen takvih gluposti.
Ovaj Drogba sa Bistrika nije normalan, svega mi... garant je ona vehabijica sto niste u zivotu nije radio, nego zivi od neke donacije i stalno je na internetu. Supljer i budalas. Ona nije zena Zaima Muzaferije, nego njegova kčerka.
Sram Vas bilo za takve komentare...tebe drogba posebno, ti si neki savrseni debil...pa covjec e, jesi li igdje dao normalan i razuman komentar...zena je umrla a ti takve komentare...stidi se sebe...jos si se nasao da ponizavas lik i djelo rahmetli zaima...a on je bio otac gordane muzaferije a ne muz...malo citaj i obrazuj se majmune jedan
U ovoj zemlji se ne moze ni rahat umrijeti bez ovih gnjidavih, malodusnih vasih komentara! Da ste 1/8 knjiga procitali kao ova zena bili bi mozda veci ljudi, ali posto niste sjedi marvo za internet i baljezgaj bez ikakve ljudske osnove!!! Ovoj velikoj zeni neka je laka zemlja!
Sigurno je bila zena onog komunjare Zaima.......Nisam nikada sreo nekoga da kaze da je sreo dobrog covjeka iz Visokog...Kad su oni jaja vagali...
R.I.P. Hvala ti za sve.....
Sad je Sanjinu Kodricu, njenom asistenticu svanulo. Dok jednom ne omrkne, drugom ne osvane.
Bila je divna zena i doprijenijela je mnogo opstem znanju o nasem kulturnom naslijedju, posebno o dramskom radu bosanskih pisaca.
bas sam konj
kemo majmune
jebat je
BILA JE ZAISTA DIVNA PROFEOSRICA!