Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe su pare iz Italije?
Meni se sve više sviđa Sarajevski ratni teatar. Orwel je bio odličan, a ovo se čini još zanimljivijim s obzirom na ekipu koja radi. Ples derviša je bio caroban. Vidimo se i sretno vam.
Puno sreće sartrovcima. Nažalost nisam tu ali sve ste bolji i bolji. Čuje se do sjevera. Čestitam vam.
katalonac, neka mi imamo budala poput tebe koji ce nam objasniti kako bi nam nacisti izgradili autoputeve od lubanja, uključujući vjerovatno i lubanjama tvoje familije. Blago nama. Sto se tiče direktora vjerujem da pun bolje od tebe zna šta je razlika između tvojih gluposti i istine. njemu svaka čast za stvari koje radi a poznajem ga dosta dugo. I svaka čast za postavku Brechtovog teksta, a ti se nastavi oduševljavat majn kamfom i ostalim smećem. I naravno nastavi širiti svoju glupost i zlo sakriven anonimnošću. Ne znam zašto uopšte reagujem jer nešto mi se baš gade likovi poput tebe, ali sam bar sretan da te uopšte ne poznajem.
Da nas Bogdo partizani nikad ne \'oslobodiše\', danas bismo imali autoputeve, a ne bismo imali Smrde i Smrdiju do Bihaća. A i direktor SARTRA je nekad volio Treći Rajh, dok nije postao Dayton-Taldžija. I neće mu past na pamet da postavi predstavu o šljamu i bijedi titinog velikosrpskog rajha. Sarajlije, moralne nule, licemjerni presvlakači i guzolisci kakvih nema nigdje.
super. napred
Ovo sam čak čitao i to mi je jedan od najboljih dramskih tekstova. Vrlo me interesuje kako će izgledati na sceni.
Jedva čekam da vidim. Orwel je bio odličan a od Nermina Hamzagića puno očekujem. Gledala sam KOpenhagen i to je bilo genijalno.
Amila je bolja glumica nego ja.
Amila is the best!