Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekome kulturno blago a drugom gradzevinski material....
Ako je IOM podržao projekat ne bi me začudilo kada bi i stećci krenuli za Njemačku.
Stecak je ostao na vjetrometini vremena, da kazuje o jednoj zemlji Bosni i Hercegovini i o njenom narodu, koji je nekad bio slozan protiv neprijatelja svoje rodne grude , a danas slave svoje neprijatelje , a neki su i njihovo ime uzeli a svoj tisucljetni naziv”dobri Bosnjani”, odbacili .
@SimpleRed Jedini koji su tada identifikovani na ovome podruciju prema spisima Porfigenita, kojji je nenaklonjen Srbima, su Srbi i Hrvati. Isto tako, Bosnjaci su se konvertovali u tudjine, odbacili svoja imena, a sad bi da bastine srednjovjekovnu Bosnu, koje su se na taj nacin odrekli.
@Paros...ti si citao prevod sa grcog.Procitaj prevod sa latinskog.A procitaj i tisucu drugih istorijskih izvora koji govore o zemlji Bosni i njenom narodu “dobrim Bosnjanima”.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A ja se upravo pitam je li ovo neka lezbo-feministicka skupina ili sta, kad vidim USAID I soroseva organizacija za podrsku migrantima sve ovo finansira.
A na tim kamenima niti riječi Hrvat niti šahovnice. Isto tako Srbin niti 4s. U ime oca sina i svetoga duha ima i u Etiopiji, Argentini, Kini a i u Siriji Egitpu itd, jel to znači da su Hrvati i Srbi živjeli tamo?
Svaka čast pokretu! Svijest je najvažniji korak u zaštiti baštine. Hvala na trudu
‘Ko na tvrdoj stini svoju povist piše, tom ne može ni’ko prošlost da izbriše. Mi smo tu odavna, svi moraju znati, to je naša zemlja, tu žive Hrvati’ https://youtu.be/oqIXvc2A6UI 🇭🇷🇭🇷🇭🇷
😅 Da da u bosni je bila sahovnica uvjek cak i kralj tvrtko i kulin ban su sahovnicu nosili sa sobom😅😅
@LegitimniKrky vi nista narod, nego pokret vatikanski sa zadatkom da unisti slovene.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sranje su ti stecci. Drugi su pravili kule I gradove u to vrijeme....
@gooUser1561556839 Haj pisat spavat. Proso crtani
@gooUser1561556839 samo su svemir i ljudska glupost bezkonacna.Ti si cisti dokaz i potvrda ove teorije ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)