Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolja knjiga ikad!
Na licu mu se vidi da je to obična lutalica bez cilja. Joj nam pisaca i političara .
Nemoj da ko dira našeg političara - inače zdušnog zagovarača p.e.d.e.r.s.k.e. furke u skupštini kantona Sarajevo .
ja ne mogu da razumijem komentare ljudi koji vjerovatno nisu knjigu ni procitali, ko je Pedja nije me pretjerano briga, ali svi oni koji smatraju da nije lik o kojem treba pisati nek odu malo do SAD pa nek rade za Reuters, pa onda nek daju ocjene...
Njemu je najbolje da piše o zaštiti prava homoseksualaca . Tu je na svom terenu .
POzorišnoj tragediji možda nedostaje dramarturg. A knjiga sasvim solidna
Jedan od sasvim nepotrebnih likova, koji da nije bilo Dana, ostao u provincijalnoj anonimnosti. Mjegov povratak iz SAD-a, sasvim nepotreban i neslavan, kako kroz prebijanje od strane vehabija, tako i kroz \"burnu\" politicku i definitivno neuspjesnu karijeru. Tipican primjer, nekoga ko je pobjegao iz Sarajeva, a pricao bi malo i o ratu, tako da je doslo do jedne od najvecih \"tragedije\" u pozoristu, njegovom predstavom \"Sarajevska pozorisna tregadija\".