Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz da i jedan Somun može biti pametan! :-) Oduševljen sam knjigom cijenjenog Gdina Somuna, vrsnog intelektualca (kakvih nam je nažalost malo ostalo). Čestitam još jednom na fanatstičnoj knjizi, i nastavljajte nam otvarati prozore na svijet, da nam uđe nove friške have da se i mi malo opametimo, ili u najmnju ruku osvježimo i odmorimo mozak od dnevno političkog i ekonomskog sivila!
Službovao za Titovu vlast,
Dragi klix.ovci meni u Todorovu deset cevapcica u pola/Somuna pozdrav klixovcima Hrnjica IZ Todorova
Stovani I cjeneni ambassador,molimo Vas da neznalicama objasnite da cak I ,,mrski turci....,,Imaju I rabe izraz ,,bosna e hertseg,, jer svi uporno zaboravljaju da je nasa DOMAJA BOSNA I HERCEGOVINA,a ne samo bosna. Bili smo u prilici suradjivati sa Vama dok ste sluzbovali kao ambassador u republici turskoj. Punk pozdrava Vama I Vasoj obitelji . . .VOZDRA HERZOG IZ BRADINE,HEREGOVINA
A o cemu ce drugo Somun pisati?!