Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
knjiga je super i svima je preporučujem. Ivan Lovrenović je Hrvat a to što je vaš pogled na svijet zamagljen mržnjom pa imate krive predodžbe je vaš problem.
Znate li da OVAJ OKORJELI CET.NIK IVAN LOVRENOVIC VEC GODINAMA RADI DA SE HISTORIJA BOSNE I HERCEGOVINE KO I STECCI PREPISU SRBIMA RUSKIM IMIGRANTIMA.!!! Ko uvijek Bosnjo ne vidi dalje od svojeg nosa.!
Ivan Lovrenovic \"islamofob i Bosnofob\"...e jeste nasli ko ce pisati..........ocito JE DA POCINJE SANU pranje mozga i LAZI....srpskih Bosnofobai i Islamofoba...!!!!!!!
Ko ovdje spominje rat? Jedi više mrkve, dobro je za vid.
Nije.
abu je ban@@ sta ti bola bi?? kakav je to nacin ophodjenja prema nekome koga niti znas niti poznas ..to ti samo hoces da se istreses na isla..m..slusaj dzukelo vlaska ..nisam ni ja vjernik..niti sam ikada bio niti cu ikada biti ali nikaDA AMA BAS NIKADA NECU RAZUMITI TAKVE KAO TI..eto pobiste sve sto ste mogli dohvatiti, posilovali ,unistili i danas unistajete sve sto mozete pa oklen vam tolika mrznja ..oklen crpite tu negativnu energiju... cuj jarane, svaka knjiga koja ima crne korice..svaka na ovome svijetu je crna knjiga i iz nje nista dobra nije iscitano...okanite se vise bosnajka dosta ste zla nanjeli toj naciji...
Pa dobro koga vise zanima ratna tematika majke ti ga mile na.bijem????
@megdan Ma nije to taj...Pomijesao si ga onim Lijanovicem cija je slika na g.o.v.e.dj.e.m gulasu p.o.k.e.nj.a.m ti se na i.s.l.a.m i na sve ostale religije kako u BiH tako i u svijetu..., a i na tebe maloumnog... I jos jedna poruka za \"tebeka\"...Nisu za tebe knjige..Za tebe je vrhunski uzitak otici u m.e.j.t.e.f da te hodza kalajise od koljena pa navishe... To je tvoj domet I.S.L.A.M.O.LJ.U.B.A.C...
Kupit\' cu je !! PS:Fuck the war,let\'s stay together !
Ivanković? Jel to onaj neumorni islamofob, koji javno vrijeđa islamske svetinje? Da to je taj! Redovni kolumnista u četničkom glasilu tzv. Nezavisnim Novinama. Đubre pogano!