Sarajevo Film Festival
0
Predstavljen program Heineken Open Air
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva bahatost! Cuj dubrovnik film meetings! \"Jede se kavijar, pije se dzin ima se para ima se s cim ... \" A bosnjacima ce Purivatra ostaviti Ramazan na uzivanje dok ce on sa svojim prvim saffom uzivati u vinu uz gitare i svijece daleko od ociju bosanske fukare cije pare trosi i slaze u duboke sehare. Aferim!
hahahahahaha kad je setaliste postalo parking???????????????????? sad odma kazne po dzepu pa da se vise ne k*rce sa parkiranjem
ako more ovaj put na sokocu, prosli je bio na palama
Hocemo i mi srbi festival sumskih jagoda :(