Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Program je ove godine prilicno los. U Open Airu bi trebali biti pravi hitovi, a ako pogledate program vidjecete da su to prosjecni filmovi skromne produkcije. Naravno, ne mislim na Snijeg koji je ipak domaci i otvara festival. Ostali programi su vise nego siromasni. Sto se tice karata, Eronet je sponzor i on odredjuje pravila. Ovdje cu dodati i UPOZORENJE onima koji ce raditi za Festival. Honorari se isplacuju (ako vam ih ikada i isplate) tek iza Nove Godine!!
Ma bit ce karata, a svake godine bude neka frka da ce nestati karata, ja svaki put kad kupujem odmah dodjem na red, bez cekanja, ne odem cak ni prva dva-tri dana, a otvaranje me svakako i ne zanima pa mi to nije ni zurba da kupim jer mi se ne daje za domaci film 10 KM kad ce se kasnije vrtiti u kinima po mjesec dana.
e pa rezervacijo... ako im je HT eronet sponzor naravno da ce njihovim korisnicima omoguciti sms rezervacije... kad im BH Telecom bude sponzor onda ces i ti moci se smsirati a do tada uzivaj u redu :)
stvarno hoce li vise prestati sa diskriminacijom ostalih korisnika mobilnih mreza, oko rezervacije karata. Jer ovo prevazilazi svaku mjeru. Hocu da rezervisem karte ali ne mogu jer sam korisnik BH Telecoma.