Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidim da ste ostali bez komentara. To znaci da je prekasno za predstavu... spustite zavjesu i stidite se u mraku. Nije svijetlo za svakoga. Otkriva sve od bora i loseg tena do.. istine.
Za pocetak podijelite publici kondome i objasnite definiciju ustava i pojam demokracije tako da djeca znaju sta je siguran seks bez opasnosti od spolno prenosivih bolesti i da razlikuju pravi seks od onog na pogresnom mjestu (medju usima umjesto puno nize).