Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da mi je samo znat sta rade feministice i borci za zenska prava sad, nisam dugo cuo kako nije fer da muskarac zaradjuje vise i kako su one sposobnije bla bla bla. Zanimljivo nema ih nikad kad radnik sa visine i u rudniku strada. Postovanje za sve koji rade te poslove i rizikuju zivote bez trunke razmisljanja o riziku.
https://thumbor.forbes.com/thumbor/960x0/https%3A%2F%2Fblogs-images.forbes.com%2Ftimworstall%2Ffiles%2F2016%2F12%2Fgenderpaygap.jpg