Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zmajuuu...kakni se sebi u usta pa dobro sazvaci,,primitivni jadu.Ako je tebi dobro MAHALANJE,,sory..meni nije!!! Mahalanje u Kamernom..maaa daaajjj..pa nemojmo pretjerivati.da to bude rame uz rame Zabe,Kamena,Umri muski...pa to boli..Nedaj Boze da nas to predstavlja bilo gdje dalje od kaknja....
Aferim Sarajevo, taman kad pomislim da si dotaklo dno, ti me uvjeriš da uvijek ima dublje i niže. Kakav stihijski odron... Kaknem se u usta svakome kome je ona ružna, arogantna prenašminkana papanka Indira \'ponos\', mamicu vam primitivnu!
Zao mi je sto sam bila na predstavi i sto sam si dozvolila gledati ulazak turbo folka NA DASKE KOJE ZIVOT ZNACE.NEMAM NISTA PROTIV SUNDA ALI OVA PREDSTAVA8AKO JE TAKO MOGU NAZVATI) TREBA DA SE ODIGRA U DOMU KULTURE..ALI I TO JE PUNO!!!!
Sve cestitke draga Indira
sjajna predstava.. sve cestitke
Negativci mozete se iseliti iz grada.. Mnoge je zavarao naslov knjige ali zapravo ovo je nesto najbolje sto imamo i visoko inteligentno predstavljeno.. nas bh proizvod kojim se mozemo ponositi.. Bez predsrasuda otidjite i necete se prevariti..
Kakav bi zivot bio da gledamo uvijek jedno te isto,odnosno Shekspirove predstave?????Indira je ponos ovog grada i drzave,ima sta rcei i napisati i to prezentirati u svakom domenu..
Predstava je rađena prema knjizi Indire Kučuk-Sorguč. ooooooj bozeee
Najbolja slika u šta se Sarajevo pretvorilo. Nekad se pljeskalo Šekspiru a danas šund-kolumni iz Avaza