Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas je ipak lakse srusit most, nego sprat
kao i svakom drugom segmentu... septicka jama septicke jame...
Ako se ova vijest potvrdi - PRAVA KATASTROFA I NAJVEĆA SRAMOTA ZA NAŠU ZEMLJU!!!! Silajdžiću, Tihiću, Kebo, Brankoviću, Hećo, reisu, vi ste konji tovarni. Dok ste od nas i sebe pravili budale sa imbecilizmom u Visokom i pozivali UNESCO da gleda \"najstarije\" objekte na kugli zemaljskoj, koje su pravili vanzemaljci, šta ste uradili sa pravom baštinom!!!!!! Neka vas je stid, idioti, mazge, kreteni, majmuni, neandertalci. Ma svaka riječ je za vas suvišna, takve bi Staljin streljao i to opravdano!!
Ne treba se puno čuditi što ovi novokomponovani razbojnici nadogradjuju bez odobrenja,jer nemaju smisla za kulturno naslijedje. Ja se čudim relevantnim službama da ne mogu to riješiti na način da je ugrožen vitalni interes grada Mostara i taj interes štititi zakonom propisanim sredstvima,a to je nalog za uklanjanje četvrtog sprata koji jest ustvari problematičan. Ukoliko investitor u datom roku ne ukloni sporni dio hotela,tada se angažira druga gradjevinska firma da to odradi a faktura sa računom za obavljeni posao se proslijdi investitoru. Tako bi u stvari trebalo biti u pravnoj državi,ali pošto se tu radi o Hercegovini svašta čovjeku pada na pamet pa i to da se visoka politika zloupotrebljava u zaštiti novokomponovanih razbojnika.
Eh stvarno smo jadni bijedni glupi i slijepi!Ma treba otic i zapalit taj hotel,pa dal je preci hotel il sacuvat ovaj most koji je jedinstven na svijetu! A svi lopovi koji su na vladi sta rade i cekaju?skandalozno,zalosno i bijedno,da,da je taj most u jednoj normalnoj drzavi vec davno bi taj most bio zasticen!
ove kretene iz \"hotela ruza\" fakat treba uhapsit i sudit... prvo ilegalo izgrade a onda na sramotu cijelog svijeta nece da uklone tu grozotu... ODVRATNO
e svasta... ma mi smo dno dna.