Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj lik na 5. slika.......Enrike Sevdah Iglesias
Morao bi znati da je to Muris Varajić, momentalno najbolji BIH gitarista.
I onda citam neki komentar o vecerasnjem koncertu na kosevu , kako je muzika sa zapada losa, nije dio nase tradicije, jednostavno to nismo mi pa cak i nakon skoro 80 godina uticaja iste (sansone, slageri, evergreeni, rock, pop) zakljucak komentara halid je dio naseg muzickog bica i mi ne mozemo pobjeci od toga. prijatelju sevdah je dio nase kulture i ono najprepoznatljivije, ali halid nije to. svi bi da se utrpaju u ovu formu kao osvjedocen kvalitet ali ponovo, halid nije to. zato uz svo postovanje halida kao indivdue i dokazanog covjeka, kockaste glave uzivajte veceras u sundu.
seljacina s romanije koji sisao u grad u ranim 80-im i sa svojim prelijepim narodnim pjesmama kaptivirao bosansku radnicku klasu po birtijama i kafanam nakon 35 godina je postao i oficijelni brend Bosne i Hercegovine. Danas kad Halid puni hale u susjednim drzavama, svaki Bosanac treba da zna da Halid predstavlja san svakog malog bosanca.... Sici sa visokih planina u urbanu sredinu, namlatiti se silne love i izigravati seljacinu. hvala
HALID NIJE ŠUND PJEVAČ, NEGO UMJETNIK! PONOS NAS IZ BOSNE!