Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fedja Stukan -lik jedino poznat po svom ulojenom koznom mantilu i uzivanju teskih droga... nijednu zapazenu ulogu u filmu nije ostvario,a slobodno mogu reci da na prste jedne ruke mozda i ne mogu nabrojati u koliko se filmova i predstava pojavio
Dino Radja je najveci kralj...ostalo gomilica jadnih pakasu...od Lose fakat pomislih da se Vox nesto osusio?! Sta ono Merlin \"leti\"...vjezba za Gospodara Prstenova IV ?
Gdje je Gillian Anderson?:(
Uporno pokusavaju nametnuti ove neke kao fol \"Celebrities\"... Sto je najzalosnije, raja svake godine sve vise popusta... Ja ovdje fakat ne vidim niti jednu pravu celebrity facu :)... o stilu, ili o nedostatku istog je suvisno diskutovati... previse je ocigledno :)
je ko riba sa velikim bijelim sesirom? mislim, daj se malo prizemlji kurvo haha!!!
ja glamura i govana.. a Zalica je opasno podbuho :-)
sto se ovo zove \"Poznati na otvaranju 15. Sarajevo Film Festivala\"? Ko fol poznati neki dosli
Jel i francuska ambasadorica neka poznata glumica?
plješčite. plješčite....
OVAJ DOŠO U SUNČANIM NAOČALAMA A ŠTO JE UPEKLO
PA BOLAN OBUCI SE KAKO PRILIČI ČOVJEČE BOŽIJI PA NISI NA VRELU BOSNE
http://www.sarajevo-x.com/media/images/vijesti/090812106.7_mn.jpg Za plakat od smijeha - veliki bijeli sesir za plaze, na red karpetu Wuahahahahahaha
parada sunda i kica,,,uzas,,,,samo da se hoce zavrsiti,,
a vidi majke ti Lose na slici 4 sto se uraofu - jbt ispasce i on zvijezda!? haris pasovic, fedja stukan i drugi - TO slikat\' na crvenom tepihu!?
STA VI ZNATE STA JE GLAMUR, STA JE PAPAK. OVO JE NJIVOD DAN PAPCINE JEDNE. BRAVO SFF SVAKA CAST. ZAO MI JE STO NISAM BILA PRISUTNA. :_) SVE NAJBOLJE, I JOS PUNO FESTIVALA I GODINA.