Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bager i \"ruglo\" koje spominjete je aktivno gradilište. Tu će biti nova zgrada koja će zamijeniti staru ruševinu. Obzirom da zgrade ne mogu niknuti preko noći, gradilište izgleda kao i svako drugo. Jedino bi ga možda morali kamuflirati, pa da ne smeta očima ovog portala sa istančanim estetskim standardima? Nekom je i gradilište lijep prizor. Evo, meni je onaj bager prelijep, a grozni su mi suncobrani Eroneta.
lijepo. zaista predivno znati da se i u nasoj zemlji nesto moze napraviti top organizacijom. ili jos prikladnije receno: konacno postoji organizacija bar u necemu u bih.
ja mislim da postoje ljudi koji dodju maksuz na sa-x da istresaju svoje frustracije i koji god clanak otvore smisljaju sta negativno da napisu o tome....ama bas o svakom clanku.... mislim, jel i semiha kriva za sff? kakve veze sff ima s prosjacima? treba ukinut i sff i svaki drugi oblik neceg pozitivnog pa da svi po citavu godinu mozemo da sjedimo na kafama i kukamo kako nam je grozno i sve crno u drzavi i zivotu. dosta mi vas je vise.
Valja ispuniti kvotu dnevnih SFF izvjestaja od sastavljenih od dvije recenice. Da bi se dobila propusnica i par djabnih lajni brzine tokom after partijanja. Jel tako SX
budući da imaš para da ovdje spamaš na netu, ja ti predlažem da te prosjake sebi dovedeš kad si toliko navalio
sff je jedina prava stvar u ovoj jadnoj drzavi u kojoj gora stvar od siromastva i neimastine je opća ne kultura i primtiviza !
da kucnem u drvo
kad ce sljedeci tekst o najvecem regionalnom festivalu? mogli su barem ono ruglo od bagera i rusevine pored opere zaklonit. kad su sve pomeli pod tepih, cudo nisu i ono. ali bolje da nisu. a mozda ce se ondje i neki specijalni efekti desavati.
bagebrom do oskara.. ahahahah
treba im poslati na onaj crveni tepih sve prosjake iz titove, ferhadije, sa semafora na nedjaricima, penzionere sto rove po kantama itd. itd. da se brate mili ne zavaravamo u kakvoj zemlji zivimo!