Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
portabl sarajevo_x com pri forumu zema sam pravo da ukažem na prelijepo greblje građeno od mermena.fascinira polarizacija na površini tišine u i oko greblja.zakon inercije . zašto je čovjek okrečao glavu , negirajuči podrjeklo bosne u meni sferi naivnog egoizma, izdavajuč svoj indetitet. neko je uljez._feniks.
Dobro je to što se kopaju arheološka nalazišta ali bolje bi bilo da se za Goražde prokopa taj obećani tunel i cesta do Sarajeva.Ali izgleda da se ta tema samo ozbiljno tumači pred izbore i na kraju bude \"Lipši magarče do zelene trave\"
pa sta je sa piramidama u Visokom...ja Boze drzave,da ste pametni dopustili bi radove da se vidi sta je,a Semir je u pravu....