{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Popularni trio u pozorištu: Nadarević, Bašić i Kasumović su "Sjajni momci"

Klix.ba
15.6.2016. u 10:17
19
19
Popularni trio u pozorištu: Nadarević, Bašić i Kasumović su "Sjajni momci"
19
Regionalno popularni trio Mustafa Nadarević, Senad Bašić i Moamer Kasumović sa malih ekrana seli na "daske koje život znače".
Svoje omiljene glumce uskoro možete gledati u pozorišnoj komediji "Sjajni momci", koja će imati svoju premijeru u Mostaru, 23. juna u 20:30 sati u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača.

Predstava "Sjajni momci" je rađena po tekstu Neila Simona u originalu "Sunshine Boys". Dva penzionisana komičara, Hari i Ali, na poziv Harijevog sestrića Zlatana učestvuju u TV emisiji posvećenoj komediji u kojoj izvode svoj proslavljeni skeč "Kod doktora". Međutim, problem je što su Hari i Ali prekinuli sve odnose prije dvanaest godina. Na Zlatanov nagovor dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč. Uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvara u komični fijasko furiozo.

Ulaznice za ovu predstavu se mogu kupiti putem stranice kupikartu.ba ili na sljedećim prodajnim mjestima u Mostaru: blagajna Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača, Fortuna Trade Tours (poslovnica hotel Ero), autoprevoz bus Mostar (autobuska stanica), iNovine kiosci (Mepas Mall i glavno šetalište).

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: