Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ko je stavio u prijevodu BCS( bosnian croatian serbian) kada ovaj kaze bosanski jezik...pa *** ti mater bosanski jezik nije hrvatski i srpski vec BOSANSKI !
Priisnite Bakira, Šaju, Hasana i ostale iz bande, neka odvoje pedesetak hiljda KM. To je četiri - pet puta manje nego što im koštaju auta. Kako vas nije sramota i da objavite ovakav poziv. Može im se pridružiti Zlatko i Damir / ako je još sa Zlajom/. Da ne redam ostale!
Ma to se naviklo na sadaku! Sve što znaju od marketinga je; DA PRUŽE RUKU NA ČOŠKU. Da vam naod udijeli po marku??? Fuj, neopjevana sramota!!!
gdje je država??
cuj narod da izdvoji koliko se samo para potrosi na gluposti u jednom danu u drzavnim institucijama pa mogli bi ovakvi knjiga tonu napravit
U toku je rad na monografiji o velikom parku u Sarajevu, za završetak monograsfije nam je potrebno još 54.326,15 Eura. Imamo veliku želju da je uradimo i da je poklonimo zaljubljenicima u Veliki park. Zainteresovani mogu novac da daju nama gdje god nas vide, u slučaju da dobijemo više od potrebnog, napravićemo i prevod na Njemački, Engleski, Kineski. Unaprijed hvala
Najkorisnija rijec u zadnjih 20 godina u bosni je "donacija"
jeli to sa pdv-om
Ovo treba da izdvoje guzonje u foteljama a ne napaceni narod. Samo se brukamo ovom objavom na kickstarteru.
Ej! Znam im ja cojeka za to. Pjevac onaj ba iz Sarajeva... Ivica. On cesto hoce dat pare za te stvari, samo mu se treba javit. Eno neki dan hoda covjek dzadom i trazi kome treba para a da je za kulturu. Hoce covjek da potrosi ove godine 22,981,800 KM na kulturu i sport. Nije mogao vise cekat, pa je okacio na internet podatke da mu se jave. http://mks.ks.gov.ba/sites/mks.ks.gov.ba/files/JAVNI%20POZIV%20ZA%202014%20140114.pdf Evo ima mu i slika, onaj s masnom, ne onaj s loptom. http://mks.ks.gov.ba/ministarstvo/ministar Slobodno recite da sam vas ja poslo. Posveta ne mora. Ja to, kao gradjanin ove zemlje. Anonimno. Za dobro svih nas.
Necu