Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"zenica\" u NPS Sarajevo najviše je Bošnjaka tako da ti je komentar fulao cilj a kultura treba svima a takvima kao tebi najviše.
Treba tu becku kulturu preseliti u zapadni Mostar pa neka im oni daju plate.
ovdje se piše o kulturi a ne o muslimanima,srbima i hrvatima pa i ostalim. stvarno je odvratno da se stalno javljaju na sve teme maloumni nacionalisti.dajte ljudi ohladite to već graniči sa inteligencijom.kulturu svakako podržati u svakom pogledu i djeliti nas na primitivce i razumne.mada mi se čini da je homosapiens skoro izumro.
Moj Franjo, a šta će opera muslimanima? Srušit i napravit livadu za koridu! Kad je lani na HTV prva vijest u dnevniku bilo izvođenje \"Ere s onog svijeta\" na otvorenom, u Splitu, prva vijest na dnevniku HHTV bila je Čevljanska korida, najposjećeniji događaj u BiH uopće. Valjda to govori dovoljno!
Cestitam uvazenom profesoru i dobrom covjeku dr. Franji Topicu na izuzetnoj incijativi i brizi za ocuvanje opcenito kulturnih institucija u zemlji, ciji neodgovorni i nadasve primitivni nosioci vlasti nemaju potrebe i zelje za njihovom zastitom i afirmacijom.
Podrska i svi Bosanskohercegovci bi trebali podrzat ovu vaznu kulturnu bastinu!!!Necemo samo izgradju dzamija i crkvi hocemo KULTURU!!!! BiH4EVER!