Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad, dobri moji goji, hocu reci sugradjani pogledajte te krupne okice? Zar ne zelite da i vase unuce ima iste? Pa mjesajte se i slavimo razlicitost! Osim u Izraelu, to je drzava odabranog naroda. Bijeli ljudi su zli mi smo porobili cijeli svijet i duznost je da ih prihvatimo u nase domove. Svi su migranti ovako dobri. Zaboravi ono sto si vidio na ulici ovo je istina. Vas sugrađanin Šlomo Ben Pesah
@Koronasnik14 ko mi? Nisi ti porobio nikoga ti si bio porobljen nisi ti german vec balkanoid,ne trpaj se medju zapad
za 3 dana sam naucilja da pricam bosanski
Pa jeli moguce da ova Soroseva djubrad misle da se narod jos pali na ive floskule. Podcjenjujete narod opasno, kad pukne sve ovo, hebat ce vam mamu, i vama i ovim uljezima.
Da bude mu hairli i biricetli...