Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
boze mili kako lijepo...svi mi se moramo sramiti svi
Stidim se svog grada koji je mogao zatvoriti ovakav muzej. Ali stidim se isto sebe zato sto sam zadnji put u njemu bio sa osnovnom skolom. Ars Aevi se definitivno ugasio, sad i zemaljski. Katastrofa.
a Sadikoviću obili stan!!!!!!!!!!!
Neka je sram sve političare, umjetnike i sav BiH narod za ovo..Zbog ravnodušnosti i neaktivnosti..Povjerena vam je na čuvanje ljepota i istorija a vi ste sve to iznevjerili i prepustili..
Zemaljski muzej........????????? Pa ni ne treba nam to su ionako srbi sagradili. Od para koje su se tamo trosile sam mozemo sagraditi jos nekoliko djamija?
Poštovani Klix.ba, a i ostali komentatori...samo bih htio ukazati na činjenicu da Zemaljski muzej nije najstarija (iako je najznačajnija) muzejska institucija u našoj zemlji. Od nje je 4 godine stariji franjevački muzej u samostanu Sv. Anteu Ljubuškom (iz 1884.). Neka vas ne začudi što danas tako malo (i dodao bih, danas zaostalo) mjesto ima tako značajnu i staru instituciju, ali Ljubuški je u vrijeme Turske, a osobito u vrijeme Austro-Ugarske bio jedan od značajnijih gradova/mjesta u našoj državi. Srdačan pozdrav svima
Amar Jašarspahić Gile http://www.youtube.com/watch?v=oQlR1kKdLCU
citam i nemogu da vjerujem u ojoj ja drzavi zivim ......nepotizam...korumpcija...voli li iko od vas drzavu Bosnu i Hercegovinu....ponasajuci se na ovaj nacin i trebamo biti palestinci bez drzave i pasosa MUZEJ JE DRZAVNA INSTITUCIJA I NJEGOVO POSTOJANJE ZNACI DA IMAMO DRZAVU
NEKA, VOLIM NEGO PARE ! Glupih li naroda, Boze dragi. Dvadeset godina, to ne moze tobe da dodje. Neka se zatvaraju, pozorista, muzeji, i ostale institucije kulture, i onoga sto nas definise kao civilizirane. Neka ima sto vise crkvi,dzamija, trznih centara. . . neka nam obecavaju iz dan u dan kule i gradove. Sa bandera i plakataa, nas posmatraju čobani, zeljni novca, obecavaju svasta, a daju, nista. Samo sebi, samo sebi . . . I opet ce u nedjelju, glasati ovi retardirani narodi, za \'\'svoje\'\', jer i oni ce za \'\'svoje\'\'. Ma, mar.š, više u tri . . . Dabogda se sve raspalo.
Ovaj Muzej je baš super prostor za jednu od misija novog Fallouta IV: Sarajevo. :)))))))))))))))
gospodo neznam zasto se moramo kriti sta kazemo dok god se budemo krili bit ce nam ovako ovako su unistili bar po bihaco ono sto znam istinu i kazem firmu u kojoj sam radila zitopreradu zatvorili je i onda krali i pokrali pa se bojim istu sudbinu bi i muzej mogao dozivjet
ogledalo vlasti zalosno tuzno sta rec plakala bi
@... 04.10.2012. u 18:30 bravo GLUPANI Bosnje bi radje da imaju djamiju. Srusite muzej, napravite djamiju, jelde Bakire? @ a mog\'o bi i još jedan toranj \"leć\" obzirom koliko se tornjaka namnožilo
Narod bez samopostovanja, to je Bosna. Jedino sto mali / siromasan narod moze istaci je kultura i sport, Sarajevo ostaje bez svega sto ga je cinilo urbanim i dijelom civilizacije. I sto su ljudi ginuli da odbrane u ratu. Zato ima 85 milonera, zvanicno, koji ne daju nista za svoju zemlju. Jad i bijeda.
mogo bi dobar disco club od ovoga ispast, daj narodu ono sto trazi ljeba i igara, ha ja.
Tuzno jeste ali ponasali su se prepotentno i jednim dijelom i drago mi je sto se to desilo.Na celo Muzeja treba doci energican covjek koji ce napraviti profitnu organizaciju od njega a ne mjesto koje niko ne posjecuje.
Treba odmah na elektricnu stolicu onog ko je odgovoran za ovo.. Pored tolikih donacija EU i razno raznih budzeta, pustiti da do ovog dodje je bruka i sramota! Druge rijeci nemam.. A tebi @rokac i @Srbin kompletnu familiju je8em samo zbog te maloumne price.