Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dva lika metu scenu, j fotografe i novinaru, jeste li vi normalni, kontam kad otvorim -tamo boga pitaj koja senzacija
Prvo nije nikakva senzacija, scena sasvim obicna... Bar sudeci po ovim slikama, a ako je nešto posebno trebali ste nam to i prikazati kad ste već po tome nazvali članak. Drugo, Novi Sad se piše ovako, a ne Novi sad, ako niste znali:) Oba velika slova, kao na primjer Velika Kladuša, Donji Vakuf i milion drugih naziva gradova sa 2 riječi.
kad cete vi sa sarajevo-x.com prestati objavljivati clanke koje vam haris salje u cijelosti i kad cete shvatiti da je ovaj covjek ubleha.... ovo nije predstav ...nego koncert...par stihova...i naravno golo-nago MUSKO tijelo koje sasvim slucajno haris ima u svakoj svovjoj predsatvi
zamisli fatu kada natakne sesir i ugnijezdi se u stolicu da gleda predstavu
Hej fakat, ima li ista od http://www.sarajevo-x.com/kultura/clanak/110415016 ili?
Pitanje za redakciju: Ko je dobio karte koje ste vi trebali podijeliti?????? Treci put vam pisem u kometarima, a vi cool-irate. Recite brate da su nagradne igre na vasoj stranici nastimane, da ne trosimo svoje vrijeme saljuci vam mail-ove
@Daleko od istine E nek si im rekao... Bravo majstore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hahahhahahaha
JEL OVO PRO EVENT MONTIRA DA ZOVEM ŽARETA DA RADIM ZA PETOBU?
Mislim da je clanak preuvelican,vrhunska oprema????Stage od stolova i rasvjeta iz 18 vijeka izuzev nekoliko movinga. Gospodo imate net lijepi pa provjerite sta je vrhunsko.
@sen HVALA!!!
ja baš danas bio u velikoj kladusi
karte se mogu rezervisati na 062 760 257
Anyone??:)
Gdje se mogu kupiti karte za predstavu??
hahah pa uvijek su iste scene za bilo koji dogadjaj u Sarajevu stavite samo iz Arhiva xD