Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj sve profesionalni kriticari na Klixu, pazi samo komentara. Meni licno se dopada ideja da se ovim bavim kao amater vise od same izlozbe. I u svakom slucaju bolje bi mi bilo da to radim nego da piskaram po Klixu :P
Mozda ce neko reci, šta ti Brzi znaš šta je umjetnost?! Al ovo ni našta ne lici.
Pored momka koji izrađuje nevjerovatne replike bagera i kamiona, uz to jos je gluhonijem, za ovo nemam rijeci. Mislim da djeca u obdanistima/vrticima ovo ne rade ovako. :)))))
Necu kritikovati jer to nije lijepo raditi za nekog ko se trudi i koji je pionir. Nebitno je da li je kvalitetno ali je bitno da rade,rade. rezultati ce doci. Japan ima tradiciju dugu 3000 godina. Sve najbolje ,a ako budem imao vremena u vinskim pauzama dat cu moj skromni prilog kao pomoc. Umjesto lajka + ili - uplatite 1 KM .
Jel' to namjerno urađeno ovako donekle frljavo ili zato što su početnici radili??? Mislim, možda je neka umjetnost.
Zloco,( koji nisi;)) Nije frljavo nego pocetak! Taj "zanat" pruza neogranicene mogucnosti izvoza-ako se zna!
Pa dobro je, tek su prošle dvije godine
Eto ti si mi bas strucna da ovo komentarises. Idi na svoj profil i osvrni se malo na svoja komentarisanja. Pogledaj na sta ti pola korisnika klix-a skrece paznju. To sto si Admin ne daje ti za pravo da spamas
Nisam ja Admin, ja sam Moderator, ali ne na ovom portalu, širi ljubav i dobre vibracije, budi sretna
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ona plava ćasa kul :)
Ako se išta vidi , vidi se da su amateri. Š'o jes' jes'.
Odlično izgleda :) a polaznici..ccc...na ne znam slinu oblikovat...