Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kvazi elita ona koja je zgrnula besramne pare dok je vecina bosanske sirotinje bubrege i jetru svoju ostavljala u rovovima ,dok su mnogi klani i razapinjani, bili ranjavani boreci se za goli zi vot.Dinastija Ganici ,Purivatra sura Baketov,Pasovic peder,Finci kockar,itd ini elitaneri. Ovi iz Zeljeznih polja nemaju tu mogucnost i nisu je imali da 94 studiraju u Oxfordu,Maleziji da su sada na filmsim akademijama ,BBI bankama Alshidijama i da duskaju nasmrkani sa Chris Brownom u nekoj carsiskoj birtiji a onda tako razvaljen kuci otici u porsheu okicen prada torbicom ili mozda otici na after party na tatinu vikendicu na bjelasnici.A ovi fakeri sto se daju upotpunosti u ta sranja sa zalom gledaju i mastaju da budu Ganic seka ili braco i da oni konacno otresu sa sebe tu istinu da poslije hodanja u kratkoj suknjci dopicnjaku stiklicama sa sisama okicenim svima na izvolite ce ipak slijedece noci provesi ipak u Svrakinom u memljivoj kucu a na ko ini Ganici na Bevery Hillsu ili u Dubaiu.
ĐE SI TI ČITAO/LA DA JE ŽIVOT PRAVEDAN?
semume znas ko je meni naj cool Dino Konakovic ta nasa kantonalno basketbaliska moralna vertikala ljudska velicina i covjek i ganic junior za koga svaka fufa kaze jao sto je lijep a pogotovo kada prode 245 km na sat u audiju R8 alipasinom...valjda zuri da stigne na fakultetet na ilidzu da pregleda aplikacije :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam raja, ali meni ovdje nemaju dvije normalne face sve neki degenerici :S
@marijuana222 e nek si vala......
Jeli se ovaj Konakovic prestao kur...:-) Volim ovu njegovu glupu kokoš koja se kune u ljubav kako se vole zamisli,moralista, borac :-) E moja zeno imaš li išta u toj glavici kupusa
Niko zanimljiv, a isto tako me zanima, cime je doticna konkretno pomogla time sto je obukla zastavu Palestine? Da me ne shvatite pogresno, naravno da sam na strani Palestine, ali cemu ovo privlacenje paznje na ovakav nacin?
OVO TREBA IZ SARAJEVA OTIJERATI---OVO NAS UNAZADI SVAKE GODINE
Ovo je elita koja je najmanje zaslužila da hoda po crvenom tepihu.Ti raznorazni nazovi "filmski radnici" Pašovoići,Purivatre i ostali koji su dozvolili da još uvijek gledamo reprize filmova snimljenih prije 30-tak i kusur godina po ko zna koji put na TV ne zasluzuju da se pojave nigdje a kamoli na SFF.U zemlji gdje se zatvaraju muzeji,eksponati neprocjenjive vrijednosti u podrumima kojekakvih zgrada itd..spomenici iz prošlosti diljem zemlje uništeni i devastirani mislim da nije mjesto SFF.Da se sa onog svijeta "vrate kojim slučajem Reihan Demirdžić,Rudi Alvađ,Zaim Muzaferija,Zuko Džumhur horski bi ih popljuvali sviju...
E što mi ovi Ganići idu na živce
Vidi Martine Saire Jelisavete Pidzamete Konakovic i muza joj Elmedina Micka Konakovica :) hahahahahaha
joj, o odjevanju bi se moglo dobrano da diskutuje, pocev od Sidrana..... ima par faca OK ( Zrinka Cvitesic, Zana Marjanoic i jos par) apsolutno dobro, a ostali bi zaista mogli kod kakvog savjetodavaoca kako se prikladno obuci za ovakve prilike i pokazati na crvenom tepihu ( o performansu Palestinske zastave za svaku je pohvalu jer je ona to napravila na jedan simpatican nacin sa kcerkom i samim tim poslala poruku da se nezaborave oni koji pate pod ratnim stradanjima-respekt)
Kako se zove ona crnka u crnoj dekoltiranoj haljini izrezanoj sa strana, sto je prosetala tepihom dok je Kukric pricao sa onim cikicom nalik na svecenika i time zasjenila sve prisutne? Kakvi su to fotografi Klitorisa kada nisu uspjeli to zabiljeziti, jesu li oni operisani od ljepote ili sta?
Ma buraz bili su zauzeti slikanjem Ganića, Konakovića, i ostalih quraca-palaca.
To je ova: http://www.klix.ba/magazin/showbiz/jasmina-gutosic-i-ove-godine-mamila-uzdahe-na-crvenom-tepihu-sff-a/140816037 Konacno su se udostojili da postave nesto o njoj, ali tek na moju intervenciju.
Ganići, Sidran, Adil Kulenović?? Ove slike mijenjaju moje mišljenje o SFF-u.
Sto se izblamia Haskovic...Dvije recenice engleskog nije u stanju da izgovori...Crvenio sam se ko Purivatrin tepih umjesto njega...
Zato u snowpirceru i nije imao dijaloga, ne zna frajer beknuti engleski, ja sramote hahaha
SFF = Selaci furaju Ferhadijom ;)
Vidi Anile Gajevic, Fahrine novinarke.....ona dzet set, a jede kod Trovaca. Grebe se za cigare... E svak mi je dzet set....Ima ih na ovom tepihu kad bi vidjeli Nobelovca (200 KM) pali bi u nesvijest.....
Ona nije dzet set, al zato jeste ona sisulja neka, Anila je bar na neki nacin vezana za film (ima agenciju koja nasim glumcima nalazi uloge vani), grebe se za cigare i jede kod Trovaca jer se kod nas od filma i glume ne zivi, al zato neka sponzorusa jede po restoranima iako jedva ima vanredno polozen neki zanat, pa dobije pozivnicu od jebaca da se seta crvenim tepihom
Ona je u suštini slijedeće; http://forum.klix.ba/anila-gajevic-all-about-t30949s75.html Ni manje ni više od toga. Činjenica.
Vid kurvetine na slici!
AtomacTop-seventh.. razumjem druze...sve razujem sve je normalnom svijetu jasno ovdje jedino slijepac ne vidi i onaj sto duse nema
Svi osim ovi stranaca i pojedinih glumaca iz regiona, svi ostali su prijeratna fukara koja se obogatila pljackom dok su neciji sinovi ginuli za slobodu. Ova Ganicka moze stalno hodati po nekim crvenim tepisima ali sta joj vrijedi kad je gabor od zenske.Ravna je ko tahta i dole i gore.Nemas je zasta uhvatiti i bolje bi joj bilo da se ne prikazuje i ne slika.Vece sise imaju neki muskarci nego ona. Da je u svili i u kadifi ja je ne bih ni preko ponjave.Stvarno je gadna.Fuj.