Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mazgo, ćuvaj se....
Govor mrznje nije sloboda govora i podlijeze krivicnoj odgovornosti po krivicnim zakonima u BiH. Prijavite govor mrznje:http://zalbe.vzs.ba
program festivala: - najbrze razvijanje pite metar sa metar - najbrze donosenje pive ohladjene na +4 pauza uz kovanje planova protiv muskaraca i zakuska - takmicenje u najvecem i najsirem rjecniku protiv muskaraca: bez standardnih - svinje, paraziti i dr. - takmicenje u disciplini "ko ce vise kahvi napraviti od istog toza a da se "mogu piti" - proglasenje pobjednika uz dodjelu medalja na kojoj je slika muskarca kako kleci pred zenom, sa sve stereotipnom pozom zenine stikle na jadnikovoj glavi, i kolektivno divljenje medalji i pripadajucoj slici . vidimo se i iduce godine !
Otkud ti to da je svinja i parazit standardni dio rjecnika? Mene nikad ni jedna zena nije nazvala tim imenima :D
feministice mrze muskarce . i ti pojmovi im nisu strani . feministice su zlo za zenski rod ! postizu totalni kontraefekat !
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
minuta sutnje za lika na slici.
sta je mizoginija? kako je krenulo moracu drva cijepati
mrznja prema zenama, nesto sto je jako zastupljeno medj muskarcima ovdje...
Mislim da kod nas nema toliko problema sa ravnopravnoscu osim mozda u nekim selima. Globalno, u Africi je to veliki problem kad dodje kuci crncuga i napravi 15 djece zeni, a nemaju sta jesti. A zena ne moze odbiti kad je u takvoj situaciji. Kod nas je relativno velika ravnopravnost, a na zapadu su cak zene ravnopravnije od muskaraca. Jbg, zavisi gdje se rodis.
ovakvih pokreta pogotovo treba biti u indiji, zene tretiraju kao pse. ja nikada nisam osjetila neku diskriminaciju zbog toga sto sam zena, mislim da je sve ovo previse napuhano
Zene nisu ravnopravne NIGDJE, a kamoli da su ravnopravnije, kakve nebuloze pricas.
PRIKAŽI ODGOVORE (27)
Ma mi žene smo super !
https://www.youtube.com/watch?v=2g2CNOt6xY0
Gdje su našle kuhinju dovoljno veliku da stane svih 50
Pitaj mamu, iskreno se nadam da i nju tako postujes.
Odje'bi.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
neki lezi bezi festival, demokratija, fuj
A šta, ti si kao ona što je ''drugčija od svih ostalih'', rodi je majka?
Ja sam izgleda peder, volim muskarce....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje nek naprave kurs kuhanja i donosenja piva iz granapa za zene.