Borba za "Zlatnog medvjeda"
0
Počinje 60. Berlinale, sretno Jasmila!
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi Bosnje kad bi napravili film koji nema veze s ratom pokrepali bi momentalno!
Džasmila, samo da te obavijestimo da je prošlo vrijeme političkih nagrada, pa se ovaj put nemoj nadati nikakvoj nagradi. @ BBC - Kralju! \"Posrbice\" - ahahahaha
@AKADEMIK,ko uvijek aferim legendo! @BBC i tebi aferim care i dodat da imas talenta za pisanje scenarija! @fuj- a cistokrvna srbska ameba biljana je jako lijepa al samo za srbske krvolocne vampire:-))) Sretno Jasmila i nadam se JEDNOM zlatnom medjedu! a i bolo kakva nagrada je dobro dosal, naglasit da je IPAK jedna velika cast i privilegija bit u 20 filmova koji su u kompeticiji za zlatnog!!! Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!
Kako je RUZNAAAAAAAAAAAA ... prava sarajka
Ne mogu pročitati tekst od ove glupe reklame za neke mobitele! Zašto ima opciju \"close\" ako se neće zatvoriti? I zašto mora biti na tekstu?
@BBC lud si ko struja kralju ;) Jasmila, puno sreće, pa šta god da uradiš, mi smo već sada ponosni na tebe. Tvoji potomci kralja Tvrtka Kotromanjića.
MEDO MEDO MEDO meDo meDo Medo :)
Jasmila,barem nas ti prestavi sa svjetlom, koje zraci iz tebe,puno srece i uspjeha uz tebe smo, Dijaspora....
.... izvinjavam se... Puno sreće Jasmila! Dobro nam došla i sa \"Medvjedom\" i bez njega, jer TI si naše blago bosanskohercegovačko, kraljice!
Najnovije vijesti. Novinari BBC-a dobili su pismeni dopis od Hremijera Hrepubljike Smrdske Her Mile Dodika zvani Duduk da će Vlada njegovog Hentiteta poslati pomoć u vidu friško kovanih krstova i sveskica sa promocijom negiranja genocida u Srebrenici, i to Srbima u Pederaciji (ili pravoslavnim Bosancima koji su posrbljeni u 19. vijeku). Naime, Dodik Duduk, tj. njegov veliki TATA iz Smrdije Tadić još nije odlučio priznat\' Srbe iz Pederacije kao Srbe, jer \"pravi\" 100% Srbi mogu obitavati SAMO u Hrepubljici Smrdskoj, ali ovaj divni gest humanosti definiše se kao početak normalizacije priznavanja svih koji žele biti Srbi, a ne žive za 45,1% Hentiteta Hrepubljike Smrdske (minus District Brčko). Dodik Duduk je nakon povećanja cijena El. energije, pljačke Rafinerije Modriča, Rafinerije Bosanski Brod, i naravno pljačke Telekoma, skonto da su Srbima iz Pederacije najpotrebniji gore navedeni pokloni.
Bijest totalno nebitna, pali nacionalisticke pobude, primitivna, samo eto nama stalo da ona nesto kao osvoji...nista, samo toliko. Papci smo do koske.
SVAKO DOBRO JASMILA, CARICE! AKO BOG DA, JOŠ JEDNOG \"ZLATNOG MEDVJEDA\" DA UKROTIŠ, KAD VEĆ MI NE MOŽEMO NAŠE MEĐEDE (BH \"POLITIČARE\") UKROTIT. ;-)