Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je kvazi elita ona koja je zgrnula besramne pare dok je vecina bosanske sirotinje bubrege i jetru svoju ostavljala u rovovima ,dok su mnogi klani i razapinjani, bili ranjavani boreci se za goli zi vot.Dinastija Ganici ,Purivatra sura Baketov,Pasovic peder,Finci kockar,itd ini elitaneri. Ovi iz Zeljeznih polja nemaju tu mogucnost i nisu je imali da 94 studiraju u Oxfordu,Maleziji da su sada na filmsim akademijama ,BBI bankama Alshidijama i da duskaju nasmrkani sa Chris Brownom u nekoj carsiskoj birtiji a onda tako razvaljen kuci otici u porsheu okicen prada torbicom ili mozda otici na after party na tatinu vikendicu na bjelasnici.A ovi fakeri sto se daju upotpunosti u ta sranja sa zalom gledaju i mastaju da budu Ganic seka ili braco i da oni konacno otresu sa sebe tu istinu da poslije hodanja u kratkoj suknjci dopicnjaku stiklicama sa sisama okicenim svima na izvolite ce ipak slijedece noci provesi ipak u Svrakinom u memljivoj kucu a na ko ini Ganici na Bevery Hillsu ili u Dubaiu.
Jebala vas nasa "jadna sirotinja". Svaki narod ima drzavu i vlast kakvu zasluzuje. Za koga smo glasili, to smo i dobili, nije mi zao naseg naroda ni malo. Ali bas nikako. S obzirom kakvi smo i ovo sto imamo je previse.
Ko ti je kriv sto si nesposoban u zivotu? Nas narod je apatian, patetican, lijen i glup...no nece nikada priznati svoju krivicu nego ce uvijek naci drugog krvica - drzava, politicari (za koje su oni sami glasali :-)))) ), Zapad, Cifuti.. ma mars vise. Kao sto sam rekla, kakvi smo cudno mi je sto nismo Zimbabwe.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
I MI CONCHITU ZA UTRKU IMAMO
Kako se zove ona crnka u crnoj dekoltiranoj haljini izrezanoj sa strana, sto je prosetala tepihom dok je parmak Kukric pricao sa onim cikicom nalik na svecenika i time zasjenila sve prisutne? Kakvi su to fotografi Klitorisa kada nisu uspjeli to zabiljeziti, jesu li oni operisani od ljepote ili sta?
To je ova: http://www.klix.ba/magazin/showbiz/jasmina-gutosic-i-ove-godine-mamila-uzdahe-na-crvenom-tepihu-sff-a/140816037 Konacno su se udostojili da postave nesto o njoj, ali tek na moju intervenciju.
Vidi Adnana Haske pederskog stajlinga....Mogo bi ga rahat primit', od drugara Boze........ahahahahahahahahahaha Haskovicu kad mu slijedeci put kazes Selam...ne znam sta da ti odgovorom :))))))))))))))) Spas ovog festivala je jedina istinska zvijezda Cupo Kalac :)
A ko je taj Vreco? Sta je on napravio?
Divi Vreca, k'o ranjenik na Al Jazeeri.
Kakav je ovo pederski styling..Adnan Haskovic, Božo Vrećo, Aleksandar Hrsum, Dejan Kukric..
Baš umjetnički, prizor struhlog zida.
jel imo vreco haljancu?
jad i čemer od festivala
BozA Vreco otvorio SFF, bas smo napredovali 😲😵😈👿
Cupo Kalac zasjenio Gaela (Monfilsa :) Cupoooooo Kalac sa Farme...Amblivibl!!! Haskovic jos jednom pokazao da je slab sa citanjem. U zivotu procitao Orlovi rano lete (do pola). Festival je otvorio poznati homoseksualac Bozo Vreco....Mozda jer je jubilarni 20. SFF u znaku te neosporne cinjenice - pederluk je nas najbolji izvozni proizvod!!! Ceka se obracanje Emine Ganic: Kako smo mi Ganici postena familija. Negdje iza 1 sat stize Sultan Sulejman kojeg ce do hotela Europe sandzaklije Rasima Bajrovic dopratiti poznati estradni umjetnik Sejo Boy. Enjoy!
CEVLJANOVICI SU ZA OVO HOLIVUD OCAMI