Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I dan danas...niko ne zna koja je tajna dzema od malina
Možda ju je odnio čovjek sa šiljinim licem ;)
http://www.monitor.hr/clanci/mlijecna-staza-ima-okus-malina/20119/ Jesi li prije čitao ovo?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne znam nista o ovome covjeku ali bolje je ovo nego da je David Bowie ili neki drugi lik koji nema bas nikakve veze sa Sarajevom.
Jesu se ovi umjetnici uhljebili, koja li njih struja gura..?
Ja cesto sanjam onu podlakticu sa murala Dejvida Bovija kako me onim pipcima hvata za glavi i skida mi facu... sace isti "umjetnici" napraviti novi horor mural! Ko toj djeci daje pravo da se, umjesto na papiru, uce crtati na kucama ?!
Cemu sve ovo? Da se raja, gdje god da se okrene, podsjeca na 90-te? Sada je druga decenije 21-og vijeka. Salju robote na Mars, gaje paradajez u svemiru a ovdje se zamrzava proslost.
Ne zaboga! Ne ista ekipa koja je pravila onu djetinjariju sa Bovijem. Zasto fino ne bismo printali fine slike pa mecali na ove zidine. Tako bi smo sacuvali sliku kad se ruina srusi, a sacuvali bismo bogme i nas same od ovih "umjetnika"...
bas lijepo malo ukrasite mracne i sive ulice
Možda na tim mračnim i sivim ulicama pronađemo ljubav, štrumfeto moja... https://www.youtube.com/watch?v=tg00YEETFzg
@PelePlatonPinokio mozda neko ja sam svoju davno pronasla
Ko je ovaj shupak.
ikona otpora pod opsadom? hm
very bjutful...
vidi ti njega
Šta mai burazenge
PRIKAŽI ODGOVORE (1)