Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam da li je jos neko primijetio, ali ovi iz kliksa zatvaraju sve diskusije kad rasprava krene u smjeru kritikovanja hrvatske, ili hrvatske politike prema BiH. Ako je jos neko ovo skontao, neka mi se javi pvt. Ok, znam da su vlasnici hrvatski drzavljani, ali ovoliko nipodastavanje je prilicno diskutabilno u smislu da ogranicava slobodu misljenja.
@thea nema veze da li su Hrvati, nego kakvu uredjivacku politiku vode. Kada neko obavlja javni posao u jednoj drzavi, onda je najblaze rijec o izdaji kada rade protiv interesa te drzave. U ovom slucaju su slucajno vlasnici Hrvati, ali problem je, kao sto rekoh ne u tome, nego u cinjenici da brisu komentare, cak i zatvore komentarisanje na teme koje hrvatsku politiku prema BiH predstavljaju u losem svjetlu. Zapravo u pravom svjetlu!
Josh Irby - ljudina. Čovjek. Aktivista za 10. Je li neko imao priliku upoznati ga?
Jel to onaj sto dolazi na casove engleskog jezika u nekim gimnazijama.