Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam kojim se kamatarim obratio Batko. Vjerovatno ce ih u filmu i prozvati imenom i prezimenom. Ja sam pomislio da se nije obratio Sunriseu. Imao sam slicnu situaciju sa njima. Htjeli su mi oteti 300.000 zbog duga od 10-ak hiljada i kasnjenja rate 31 dan. Imali su i svoje sudije u Opcinskom sudu u Sarajevu, preko kojih rejsavaju predmete po "njihovom" zakonu za 1 radni dan, i to vise tuzbi po jednom osnovu. Koji su to kriminalci. Samo treba vidjeti ko su vlasnici Sunrisea, ko su clanovi UO, kako su povezani sa drugim firmama, GP BOsna, GP Vranica, ZIF MiGroup....gdje oni dodju tu trava ne raste. A kamata? Pa imam dokaze o njihovoj kamati od 150%, analaiticka kartica. Njihov je i Zlatko Bars i Agencija za bankarstvo FBiH, imaju svoje ljude i u tuzilastvu i sudovima u KS i FBiH. Go rkiminalac i lopov.
http://www.ADmimsy.com?R=Leader ADmimsy je stranica koja služi za internet zaradu. Poenta svega jeste biti uporan, te svakodnevno izdvojiti 3-4 minute za gledanje reklama za što ćete dobiti odgovarajući novac. Pored rekalama, postoji još načina za dobivanje novca - odrađivanje raznih poslova (najčešće registracije na neke stranice, download, instalacije i sl.), te zvanjem svojih prijatelja na ovu stranicu. Jako je jednostavno, samo su potrebni dobri nervi i sve će doći na svoje. Može se sasvim solidno zaraditi ako posjedujete već navedene osobine - upornost i strpljivost. Na samoj stranici postoji niz dokaza o isplati, tako da nije riječ o prevaranstkoj stranici. Isplata se može vršiti tek kada prikupite 15 dolara i to preko - Paypal & Payza. Sve što je potrebno jeste ući na slijedeći link: http://www.ADmimsy.com?R=Leader Nakon čega ćete se registrovati. Registracija je sasvim lagana i potrebno je par sekundi za to. Poslije toga možete početi zarađivati.
http://www.klix.ba/forum/batko-s-es-dugo-a-treb-o-bi-kratko-t57614s300.html Batko vec odavno nije ono sto je nekad bio.Citavo Sarajevo bruji o skandalu da je ocu bolesnog djeteta slagao cijenu operacije da bi sa viskom prikupljenog novca pokrio svoje kockarske dugove.
A obično što "Sarajevo bruji" to treba ignorisati, jer da ima pametnijeg posla ne bi brujalo o tuđim stvarima. Čovjek je prošao ono za što bi većina završila na konopcu u ti se zavalio u fotelju i duša swatka on kometawise sa swojom wajom s facebooka.
Po komentaru da se zakljuciti da si zreo za svoje godine...taman predskolski uzrast.Nisu nikakvi komentari sa facebooka nego se zna ime i prezime covjeka kojem je navodno slagao koji su troskovi lijecenja.Treba provjeriti da li su navodi tacni pa ako nista da se skine ljaga sa Batkovog imena. P.S.Ustani ti iz svoje fotelje pa prosetaj do KCK pa ces vidjeti na desetine bolesne djece i svi roditelji se bore na svoj nacin ali niko ne zavrsi na konopcu.Ocito se nikad u zivotu nisi susreo sa ozbiljnijim problemom.
Batko i Pjer gospoda
Trebalo je stisnuti petlju pa se uhvatiti u koštac sa životnim problemom kao što je to uradio Batko.
Batko ljudino
Batko je jedan od najvecih humanista u drzavi i svaka mu cast.
Obratiti se kamatarima / lihvarima za novčanu pomoć...ravno samoubistvu!
Sta je banka? Isti ***
u 5 deka i jedno i drugo samo što kamatarima nikad ne možeš vratiti koliko god donosio oni kažu imaš još
Svaka čast i Batku i Žalici. Film će sigurno biti podrška i drugim roditeljima, koji prolaze kroz najveću patnju, od svih mogućih patnji...