http://www.klix.ba/forum/batko-s-es-dugo-a-treb-o-bi-kratko-t57614s300.html Batko vec odavno nije ono sto je nekad bio.Citavo Sarajevo bruji o skandalu da je ocu bolesnog djeteta slagao cijenu operacije da bi sa viskom prikupljenog novca pokrio svoje kockarske dugove.
A obično što "Sarajevo bruji" to treba ignorisati, jer da ima pametnijeg posla ne bi brujalo o tuđim stvarima. Čovjek je prošao ono za što bi većina završila na konopcu u ti se zavalio u fotelju i duša swatka on kometawise sa swojom wajom s facebooka.
Po komentaru da se zakljuciti da si zreo za svoje godine...taman predskolski uzrast.Nisu nikakvi komentari sa facebooka nego se zna ime i prezime covjeka kojem je navodno slagao koji su troskovi lijecenja.Treba provjeriti da li su navodi tacni pa ako nista da se skine ljaga sa Batkovog imena. P.S.Ustani ti iz svoje fotelje pa prosetaj do KCK pa ces vidjeti na desetine bolesne djece i svi roditelji se bore na svoj nacin ali niko ne zavrsi na konopcu.Ocito se nikad u zivotu nisi susreo sa ozbiljnijim problemom.
Prikaži sve komentare (15)