Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mudro i tačno zbori Jasmin Agić. Ovo je primitivna sredina, lijena da saznaje i spoznaje učenjem i vlastitim promišljanjem. U sredini koja odbacuje svoje velikane poput Andrića, uspjeh je stvar licemjerja i često nije zaslužan.
@politika.je Ta sredina je bila sposobna da razotkrije Andrića kao djikana, znači pametniji su nego što misliš
Ivo Andrić je jedino velikan mržnje i islamofobije. Objektivno najveća mrlja na ugledu Nobelove nagrade
Aga , ne obracaj paznju na ove hejtere jer ti si procitao knjiga u osnovnoj vise nego sto ce prosjecan klix-er procitati u svom zivotu. Samo naprijed prijatelju i sve cestitke od raje IV-3
Sve je tacno rekao. Nasa istorija je burna i na zalost , neprijatelji BiH, na perfidne nacine, uticu na interpretiranje iste. Hiljadugodisnje postojanje Bosne i Bosanaca, trn je u oku , nekima koji zele prisvojiti i njen narod i njenu teritoriju, a posebno zele prisvojiti talentovane i uspjesne Bosance.
Drago mi je da još uvijek ima ovako mudrih ljudi, koji još nisu presli preko grane. Tema je jako dobra, otvara oči.
Ne možemo mi nešto "svojatati " sto nas je ubijalo. Aleksa Šantić je bio jedan obični idiot, pijanica kojega je i Begradska akademija odbacila. Većina njegovih dijela su spisci ili pjesme iz bosa ske autohtone mahale. Poznato je kako je komunistički režim psihički ubijao Maka Dizdara a on svoja dijela proslijeđivao hrvatskom književnom korpusa a ta dijela nisu nikada objavljena pod njegovim imenom.
a što se da primjetiti i iz ovih naših komentara po klix-u.
Bravo!
Dobar !
ovaj izgleda ko da ga je vucic pravi i
Vidi stajlinga ovaj se još fura na Poroke Miamija :-)))