Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moje lijepo Sa :)
Tvoj lijepi Saban Saulic :) Sto ne kazes za cim ti dusa place, pateticno moje :)
U medjuvremenu Mile u Andricgradu pred 100 ljudi palamudi. (◔'_'◉)
hahaha.hajde pogodi sta je opet govorio hahahhaha.znas,autonomija,Dejton i nezavisnost ahhahah.ko o cemu,baba o ustipcima
Nestace ko ptica Do-do :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dino Merlin https://www.youtube.com/watch?v=hLrDpTua7v4
U Sarajevu održana središnja manifestacija obilježavanja, koncert Bečke filharmonije u znamenitoj sarajevskoj Vijećnici. Sudjelovali brojni strani uglednici, među kojima i hrvatski predsjednik Ivo Josipović. U Višegradu, u režiji Emira od Nemanjića, srpski član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović i srbijanski premijer Aleksandar Vučić sudjelovali na odvojenom obilježavanju atentata. --------- pa nisam ja komšije razvrstavo kud će koji ! svako osjeća gdje mu je mjesto.
Danas emisija an SBS kanal-u o pravom svjetskom I atentatu. Spomenuse Sarajevo I valjda da gledaocima razjasne sta I gdje Kazuhiro Sarajevo Galvani grad Srbije. Heheheheheh. Novinar je sad na*** ok zuti
Kome je ovo kulturno-umjetnicki dogadaj, sigirno nikad u Kamerni teatar nije otisao, niti kulturno-umjetnickog dogadjaja vidio. Ovo je obdaniste!
Pašovićeva antikultura za budžetske ili neke druge donirane pare. Niko se u kulturi nakro nije ko on. Jedina konkurencija mu je Kupusović.
Pa neka si ti išla u teatar ljepotice, hvala što si podijelila tu jako bitnu informaciju sa nama :-D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šaban Šaulić - koji krkanluk! Fuj ,,,,
...lijepo...nego mnogo se ovijeh dana "o miru"...još ako hanka uđe u jat-ov avion za begiš, ja se lagano pakujem...
kakvi pacenici koji napdaju rad sabana saulica zive muzicke legende napadaju ga likovi koji ne znaju odakle nam dolazi becka filharmonija
iz Londona?
iz africke zemlje safari
"Umjetnici se smjenjuju, a publika aplaudira." Jooooo reporterske rečenice
Jeste,saljemo poruku mira ali bi sutra rado za komsije organizirali traktorijadu.
...provali ti šemu :)))
eto nek je i to proslo, bas me zanima sta je iduca tema za prepucavanje u BiH
...vrijeme...kažu da je kusta nadodolao snijega u federaciji...
fantasticno, ponosna sam na moje sarajevo, odnosno nase sarajevo
Baš šabanski
Strašan Masonski projekat 'Sa Strane', Jedno divno 'Ukrštenje svijetova' svijetlosnim efektima oblika Piramide, jedno prekrasno 'All See Eye' na ogradi na sred sredine mosta na kojoj je objašnjeno mnogo toga, jedno divno 'Plačenićko Razdoblje', koje će donjeti nemir u Sarajevu, jedno Srce za Mir koje od nas svako čeka, pa i ova ispod naša krvava rijeka, i jednooki insan koji dolazi iz daleka ! kaboom
Osjetio je gospon redžatelj kad bi ovo moglo dosaditi raji pa pozvao Serifa ( koji je spram i redžatelja i sviju najveći umjetnik ) da malo spasi stvar. Dino, kod Dino: raspuhao nozdrve i podsjetio raju da je ovo Saraj'vo. I onda pogledaš u lijepo sarajevsko nebo, u lijepoj sarajevskoj noći i shvatiš: ma *ebo ovo, ovi lupaju, skaću, skreću pažnju sa pravih stvari.
Napokon i u Seheru jedna kulturno-umjetnicka predstava. Saban mi i nije za ovoga ali eto valjda su birali za svaciji ukus po nesto. Svaka cast na organizaciji jedino mi je islo na nerve sto su Principov most zatvorili 3 dana ranije pa samo morao Carevim na Carsiju (mrsko mi hodat haha). Jos mi je zao sto su samo ove domace guzonje mogli da gledaju nastup Becke filharmonije kao eto da se oni razumiju u klasicnu muziku, da im ne bi rata ne bi znali kako se pise diploma.