Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srce mi puno kada vidim da Tuzla zivi punim plucima zadnjih dana,Tuzla,Sarajevo,Bihac,Mostar,ljepsi nego ikada :)
jesu ova dvojica pametni,homo balkanikus,balkanski divljaci klasicni,idite u svoje torove pustite da narod zivi bez nacionalizma
@BosanskiiSiin u tuzli sad vladaju fundamentalisti
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
doći će de Niro dogodine
Najljepsi grad na svijetu,Tuzlo volim te!!
A sad zamislite Tuzlaci sta bi se desilo sa Tuzlom da nam zavlada SDA-SBB koalicija,nego pamet u glavu i oduprimo se agresiji iz legla SDA-mafije koja se nalazi u Banovicima!!!
Ne znam koju Tuzlu oni snimaju, ja samo vidim pustos, zatvorene radnje, prljava stakla. Glavna autobuska stanica, mjesto koje većina turista prvo ugleda kad dodje u Tuzlu, je sramota. Prvo te docekaju cigani, kojim usput ne treba zeton da bi prosli na perone, a meni treba. WC niko nije godinama ni pokusao ocistiti jer su govna od samog ulaza pa dalje.
Moj grad moja ljubav,dusmani pljuju ali u tuzli mogu da sanjaju,fahrini poltroni nece uzet tuzlu nikada...
Ovaj se film snimio i objavio prošle godine. Sada doživljava premijeru samo radi predizborne kampanje gospodina Imamovića. U zadnjih mjesec dana sve je našim parama stavljeno u službu još jednog mandata načelnika. Jasmin Imamović se zaista prepao za svoju fotelju. Nevjerovatno je koliko budžetskih para troši ove godine kako bi vladao još četiri godine. Žalosno je što se za sve to koriste djeca.
Odlican film o voljenom gradu,uzivao sam gledajuci!
Tuzla se voli i sa rupama po cesti,ovde pojedini pisu nebuloze jer im je tako poslato da pisu iz stranacke baze u Banovicima,za tuzlake su izbori 2 Oktobra odlucujuci i nikad bitniji,podrzimo Jasmina Imamovica,jedinog sposobnog da se odupre SDA-SBB mafiji !!!
Tuzla se voli i sa rupama po cesti,ovde pojedini pisu nebuloze jer im je tako poslato da pisu iz stranacke baze u Banovicima,za tuzlake su izbori 2 Oktobra odlucujuci i nikad bitniji,podrzimo Jasmina Imamovica,jedinog sposobnog da se odupre SDA-SBB mafiji !!!
A to je ta ekipa koja je prije par mjeseci snimala stari grad Srebrenik "najsavremenijim" dronom i za otkup autorskih prava od općine trazili su 20.000 maruna. Mogu misliti koliko su tek uzeli za ovaj projekat i koliko je Imamovic bio siroke ruke.
Ponosan na svoj grad
Ponosan na svoj grad
Bravo! Sve što je slano, ne mora da bude slatko...
Nije uredu da Beriz Šupković kara ženu svaku noć pa ja ne mogu zaspat..
Ljepota je u oku posmatrača. Nažalost, mom oku je, naspram ovih "4k" verzija mog grada, realnija ova: https://www.youtube.com/watch?v=l1zQaSLHRX4