Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic na aparatima
Smrt fasizmu sloboda narodu!
Izložba o ratu protiv rata je kao sexom za nevinost.
CRNI HUMOR
Podsjetimo se da opasnost nije nestala: Po demografskim procjenama iz 1882-e, u ondašnjoj tariguziji (takozvanoj srbiji) je obitavalo svega reda nekoliko tisuća stanovnika, uglavnom u zoni dedinjskog pašaluka. Oko 2018-e, tariguzana se nakotilo do reda nekoliko miliona, i to je zaista veoma opasan problem ne samo za Balkan, nego i za svijet u cjelini.
7 tipičnih tipova sabranih djela tariguzije (takozvane srbije): T - terorizam (kao u Sarajevu 2019), A - atentati (kao u Vukovaru 1918), R - ratovi (globalni ili barem lokalni kao u Sloveniji 1991), I - izbjeglice (poput kosovskih u Albaniji 1999), G - genocidnost (grobnice masovne, primarne, sekundarne kao u Bosni), U - umišljenost (teorija nebeskog naroda), Z - zafrkavanje sa cijelim svijetom (kao Ilija Garašanin 1844).
7 tipičnih tipova sabranih djela tariguzije (takozvane srbije): T - terorizam (kao u Sarajevu 2019), A - atentati (kao u Vukovaru 2018), R - ratovi (globalni ili barem lokalni kao u Sloveniji 1991), I - izbjeglice (poput kosovskih u Albaniji 1999), G - genocidnost (grobnice masovne, primarne, sekundarne kao u Bosni), U - umišljenost (teorija nebeskog naroda), Z - zafrkavanje sa cijelim svijetom (kao Ilija Garašanin 1844).
Sta je to Moj deda je roko tih komunjara na stotine oko Mostara
@Voosool i babu ti ostavio ‘45 na frizuri u sjevernom logoru...
@Voosool 😂😂🙏. Tvoj deda se rok'o u pakaš na golom(kurtzu) otoku..😂😂😂😂🙏