Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo logor srbe i jevreje spasava :) Malo ausvic malo jasenovac ;)
Svaka cast na postavljenoj izlozbi, a jos se vise divim njegovim dugogodisnjim istrazivanjima da bi danasnje generacije saznale o zivotu jevreja i drugih naroda u Sarajevu. Cestitke gospodinu Tauberu.
@M84 kako da nisi vidio, fino gospodin Tauber kaze "ovdasnjeg" tako se izrazio, a sto se tice bosanaca, muslimana u Sarajevu, oni su pomagali i sakrivali sarajevske jevreje od svaba. Vidim da malo poznajes stvari, ono sto nasi kazu "radio mileva". Za vrijeme agresije na BiH,puno je sarajlija izbjeglo sa okupiranih gradskih cetvrti, a jevreji iz Izraela su primili dosta sarajevskih muslimanskih porodica kao znak zahvale za spasene jevrejske familije (krili su ih iako su znali da ce biti ubijeni.
M84 bosnjaci, bosnci, muslimani nikada nisu pljackali i otimali, nikada upamti to kao sto su radili srbi u ovome zadnjem ratu, sleperima su izvlacili cijele tvornice za Srbiju, kolone slepera su otisle. I sada reci da to nije pljacka bosanske imovine. Isto tako na Grbavici, ( koju su paravojni srbi naselili ) trebao si da vidis sta su srpske zene imale, od nakita do bakrenog posudja koje se prepoznaje od koga je popljackano. Jeste duso draga, sve muslimansko.. I nemoj govoriti o pljackama.
slikano digitronom