Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova izlozba je stvarno dokaz da je moderna apstraktna umjetnost toliko olaksala posao ovakim "umjetnicima". Oni ne znaju vise nista. Ova vrsta "umjetnosti" je unistila poruku, kontakt sa djelom, sve. Covjek dodje da napuni dusu, jer umjetnost je ukras zivota, a ode potpuno prazan, bez odusevljenja, bez satisfakcije. Zalosno.
Odavno nisam imala priliku pogledati ovako kvalitetnu i obimnu izlozbu. Jako kvalitetni radovi, sto se dijelom da vidjeti na slikama pred kraj galerije. Topla preporuka za obici i dozivjeti! Odabir materijala i izvedba... I nisu za ovog iskogrudnog podrucja. Genijalno!
Mlada osoba koja pronalazi put ka sebi kroz umjetnost, što je jako teško u današnjem društvu prepunom sveznajućih klix kritičara, primitive i zavisti. Bravo.
pa ne znam stvarno zasto bi neko na ovo bio ljubomoran, kakva zavist? Zasto? Zar je ovo tesko postici?
hahah, došla joj familija i blizi prijatelji na izlozbu... KAd pogledam slike, shvatam zašto.
Džejlana???? Jel to ime? Jao jao, ubij odmah svoje seljačke roditelje.
bio, vidio, i gledajući djela na momente odlutao duboko u sebe a u drugom momentu daleko od sebe ., odmorio mozak i posvetio ga nekoj drugoj dimenziji., svjetski na naše.,ovoga treba vise., zahvaljujem se organizatorima.
Zar za ovo treba akademija, pa jos magisterij???!!! Zali Boze vremena ulozenog u nista.
Kad bude safet zec ili nrko njrgovog kalibra, onda idem... to je umjetnost
kakve su ovo skule