Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajko, djevojko....komsinice ljepojko....Dobra ideja , treba nam jos vise ovakvih tematiziranih izlozbi.
gledaj funje i zlotvora na zadnjoj slici....
ma ovde jel neko zabradati ili se pokrije odma postaje olicenje morala , profesionalnosti i odvaznosti ...sve se one vole opaliti bezobzira na boju mahrame i ime
Evo i ja moram otkriti da imam u planu putem javnog oglasa pripremiti i izložbu 'Sarajke 3'. Želja mi je da tom izložbom prikupim i prikažem sve one Sarajke koje u svojim privatnim kolekcijama kući imaju dildo ili neku drugu vrstu ispomoći za masturbaciju..
Kad vidim ove pokrivene, sav se oneraspoložim i obuzmu me crne misli. To nije uticaj Turske, ni vraćanje u tursku vakat. To je kuhinja arapskih interesa i domaćih mangupa. Izloženi smo kulturnoj i duhovnoj agresiji arapskih mešetara koji su osjetili da se Bošnjo i Bošnja vole prodati za male pare.
@heraklitxy svaka ti je na mjestu...
Sarajka danas, gleda zadrugu, parove, cesto i ucestvuje u tim rijalitijima, voli Bosnu vise od svega ali voli i da poseti Beograd, prati zvezde granda, nafurana je, ima silikone i pored svega toga, bolji je covek od Bosnje sa kliksa.
@VitezIstine taman sam ti htio minus opaliti rekoh kakav je ovo pesimizam kad vidim na kraju rece da je i takva bolja od bosnje sa kliksa rekoh evo ti palac gore. Naravno treba napomenuti da sam bio pod utiskom komentatora h8ter koji svaki clanak o porno filmovima podrzi linkom. Drkac u toku
Čuj voli posjetiti Beograd, tobejarabi.