Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na pozitivi! Za sve negativne komentare - svako ima pravo na svoje misljenje, ali prije svega se raspitajte sta komentarisete. U citav program su ulozeni mjeseci i mjeseci rada velikog broja studenata i ponosni smo na rezultat. Pozdrav :)
jesmo umisljeni ali se trudimo da unesemo pozitivne promjene.
Mamine i taijine kćerkice i sinčići, hipsteri i ostala umišljena govancad. Urbano, samo urbano...
Čestitke za organizaciju. Znam kako je teško naći sponzore i sredstva za ovakvu manifestaciju. Nadam se da će program naredne godine biti još kvalitetniji, a manifestacija masovnija. Moja zamjerka, je što ispod postavljenih slika ili skulptura nema neki papirić sa kratkim opisom, autorom, i periodom nastanka djela, i po čemu je ono poznato (par rečenica). Onako, svi obilaze razne slike, i pokušavaju dešifrovati potpis i smisao slike i šta je na istoj. Još jednom, čestitke na manifestaciji i nadam se da će biti još bolja! Alen.
Narkomani svi ovi, bodu se sve onim jointom u venu.
ludiloooo... ;)))
joj sto ne mogu ovih arhitekata..:) odlicno! Respekt za tim iza svega ovoga!
Bravo ,nek sljedeće godine budu još bolji ! Ovo je BiH kakvu trebamo graditi !
nikad hljeba od arhitekture-kod nas