Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj umijetnosti i govana
Samo kako Prorok ka.ra p-godišnju Ajšu.
IMAL\' ĐE TURSKE UMJETNOSTI 500-LJETNOG K_ARANJA VLAHINJICA :))
Islamske umjetnosti?????? Hahahahahahaha provale...
Šta je? Krivo vam što su srbi bili nepismeni dok su arapi imali umjetnost? Htjeli vi to priznati ili ne, u svijetu su muslimani sada u usponu. Kada dođe do \"konačnog rešenja\" to će najgore po srbe izaći..
To je to.... Sta vi srbi znate?? Vi neznate da su prve univerzitete osnivali muslimani,kad je spanija bila muslimanska drzava...ja mislim sevilja i oxford nest tako... sta ovaj Maske govori islam i umjetnost?? Muslimani su najpametniji ljudi.... Dali znate da sad ima najvise muslimana u svijetu.... Znate li da Svaki dan u Americi predze od 100-120 stanovnika u islam?? Znaci za nekih 30 godina srbi ce svi preci na islam..i ne srbi nego ce preci i cijela evropa,jer je to pocelo negdje od 1900.godine.... Pogledajte kolko je bilo muslimana u svijet oko 1800. a vidite sad??? I dodzu srbi govore da se Afrikanci previse mnoze i da zato ima najvise muslima....Jest da se previse mnoze,al i previse umiru...vise umiru nego sto se mnoze.... Sace Braca Arapi,Turci,Iranci.....doci ;) Allah Ekber! Ugodan Post svima koji poste ;)
ja mislio da je to gvantanamo.hrpa umjetnika je tamo.
Ocigledno je da je ovaj portal islamisticki..Od deset vijesti, devet ih je vezano za islam i arape...Nema ulaska u Evropu, mozete samo jezditi ka Bliskom Istoku, ka braci arapima.. Mi krscani drzimo vas na uzdama u toru od 24% BiH teritorije do konacnog resenja.. God Bless Amerika and Republic of Serpska
Vidi se koliko si obrazovan i da ti treba dioptrija :)
zar nije MUHAMED zabranio umjetnost , pjesmu i igru u KURANU ? a odobrio da se zene mogu marisati i moraju zamotavati ?
ISLAM i UMJETNOST ????? jeli se ovo neko sali ??