Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tadija Tadic najjaci sam, ako neko vidi Spahiju - cekam ga u teretani
Te jedno te isto. Ovaj Spahić samo zna puno pričati i ništa više. Stvarno je red da neko drugi preuzme vodeću ulogu tog festivala, jer je čovjek jednostavno utanjio sa idejama. Otvorih sad kutiju cigara, kad ono....pogađate: Ibro Spahić. Dosadno do bola.
Kako ste samo svi nepismeni. Nikad više nepismenijih komentara na jednom mjestu nisam pročitala. Ali ipak, bitno je da svi vazite o kulturi.
Nisam znao da u ovoj državi je jedini Spahić I, koji zna taj posao raditi. Da se nije rodio trebali bi ga izmisliti. Samo ne znam šta če mo ako dođe do globalnog zagrijavanja, vjerovatno če nam Evropa za njega dati VELIKE PARE. Mnogo bi nam bilo bolje da ima manje sličnih Ibri. Čovjek od gimnazije se rastaje od prodaje šuplje, kada je radio u listu Mladost, pa preko SKOBH, pa SKOJ pa T.D. IZA RATA SVE ZNAMO NJEGOV NEMJERLJIV DOPRINOS PA PO VAŠEM JOŠ KAD UMRE TREBA MU I SPOMENIK DIĆI
e moj sarajlija da nije ibre nebi bil ni sar.zime,a da čvjek nezna nebi ga izabrali da vodi kulturu evrope,pa valjda oni nešto znaju. a što se tiče bosanke tebi i netrreba ništakulturno jer nisi ni rasla u kulturi a ni s kulturom.po tebi bi sam kafane radile i pijanke organizovel.vo je ipak sarajevo.
Bože, što li će nama ova glupost? Samo bacamo pare a kulturne institucije se zatvaraju. Koga još briga za Ibru i njegovu Sarajevsku zimu. Strašno!
SPAHIĆ OD 1984 GODINE DIREKTOR SARAJEVSKE ZIME, PA LJUDI, HOČE LI IZGURATI DO PENZIJE ILI ČE DOĆI DO GLOBALNOG ZATOPLJAVANJA, PA ČE MU SE TAKO FUNKCIJA SAMA UKINUTI.