Na sjeveru Perua
0
Otkriven nepoznat drevni jezik
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj izgubljenom jeziku. Pa zar nisu spanski inkvizitori predvodjeni katolickom crkvom iskorjenili vecini naroda (samim tim i jezika) u Latinskoj Americi. Nestanci ovih jezika su posljedica krscanstava na tim prostorima.
Alahu dragi pomozi Bosnjacima da i oni u Visockim piramidama pronadju svoj jezik da se vise ne sluze Srpski-hrvatskim.Srbi i Hravati Bosnjacima stalno nabijaju na nos sto govore njihovim jezikom i sto im kvare jezik sa Turskim umeticama. HELP..HELP ! ALAHU FRAGI Izbezumljeni Bosnjaci-bez jezika i kulture
hocel sad svijetu biti nesto bolje sto ste vi to otkrili??? cime se sve ljudi bave to je cudo...