Prijetnje i pritisci nisu urodili plodom
3
Osnivači NP Mostar žele da Gegić ostane na mjestu direktora
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti si mostarko valjda neka podmitljiva glupacica ili si pogledala u zivotu samo jednu predstavu i to valjda od tog lafo gospodina o kojem kenjas! sigurno si i nesto tih para potrosila na jedina 4 prijatelja koja imas da pritisnu \'\'like\'\'
Ocito da je u pitanju dinastija jednog prezimena koje bi da ovlada kulturnim institucijama grada Mostara.Prepreka im je gospodin Gegic koji im, na nasu radost ,nece pruziti priliku da ostvare svoje osvajacke planove.
Dokle ce ovaj Gegic da pravi budalu od svih vas. Taj čovjek je umjetnik Ž kategorije. O kakvoj plodonosnoj karijeri govorite??? Sramota!!! Sva njegova \"umjetnička\" djela su djetinjasta i dosadna. A djetinjast je i njegov nastup kad priča o svojim \"dostignućima\".
ima li iko guvernalu za biciklo ?
skjof9weujdkdjk