Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nazovimo sr*nje pravim imenom dakle nije splet nesretnih okolnosti vec nesposobnih pojedinaca..
Splet serijatskog grada
Al i bolje za Ruse, velika je vjerovatnoca da bi i njih neko ovjerio
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
kakvi su ovo organizatori prekrštenih ruku? k'o fol sjediš tu, daješ neke izjave, a ruke prekrštene.... body language
#splet_nesretnih_okolnosti = nemar/neorganizovanost/lijenost/polovičnost/površnost Standardna "politika" tipičnih Bosanaca, pardon, Balkanaca. Ajmo za što manje vremena & truda & ulaganja sklepati #nešto #nešto. I onda se pojedini pitaju što im (potencijalno profitabilni) privatni biznisi propadnu za nekoliko mjeseci.
Tako ti je to kada nesposobni ljudi se nalaze na čelu države i institucija. Nikome nije palo na pamet da naruči 3 cisterne vode bilo iz vodovoda, sa izvora, bilo iz Sarajevske Pivare. Proglasite Sarajevsku Pivaru generalnim sponzorom i eto. Mogli ste i sa Vrela Bosne usuti u cisterne pa donijeti. Ali za tako nešto treba pokazati inicijativu i malo mućnuti glavom. Naravno da niko od vas nije sposoban za tako nešto.
otkazivanje labuđeg jezera u sarajevu i ubistvo ruskog veleposlanika u ankari na otvaranju izložbe slika. izgleda da su akciju antiruske umjetnosti vodili bakir i erdogan, koordinirano.
HAHAHAHAHAHAHAHAH niko nije mogao predvidjeti problem sa vodom?????????Upravu su u Sarajevu vode nestane samo par puta u godini i potefilo se baš tada. Jel ovo neka zaj.....ja.
I zivot u ovoj zemlji je splet nesretnih okolnosti..
ne razumijem. Taj dan (u nedjelju) ste bili busy pa niste skontali da nema vode?! A to sto su najavili 10 dana ranije da nece biti vode? Maci pod rep baci? Vi stvarno mislite da smo levati. Nesposobni ste i cao.
Tako bi rekao i Rukfaš.
Koliko je građane koštalo otkazivanje !!!
Na šta smo spali da nam jedan bugarin drži lekcije.
Na šta smo spali da nam jedan bugarin drži lekcije.
hahaha a dal' kod nas ima sretnih okolnosti ikad? Ikako?
Njima kao još nešto smiješno.
ma mrš
muvaju
😭😭😭😭😭😭😭😭😭🚽🚽🚿🚿🚿🚿