Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...uhh ja bila pročitala sarajevski barbarin, već sam se bila sva navlažila reko da vidim kakav je to dasa...
Konačno nešto lijepo i dobro, da je sreće Narodno pozorište bi češće trebalo da ima ovakve premijere, opera je potpuno zanemarena, a prije rata je bio vrlo širok repertoar, moglo se svake sedmice ići na neku operu, bili su odlični solisti i čuveni Morslav Homen kao dirigent...nadam se da ću i ovaj put uživati! Ovo je jedna od najljepših opera!
Ej haj' ti ''bidni'' direktor bez ''propisane brade'', Što se tiče same Opere i projekta čestitke a Italiji zahvala. Imao sam priliku slušati njihog Ambasadora i očito da je to poklon ( kulturni poklon ili poklon za kulturu). Oni su poklonili predstavu koju će Sarajeveskaaaaaaaaa opeeeeeera moći postavljati kad god hoće u narednim godinama. Dakle poklon više a zajednički projekat ako baš Bajrović kaže.