Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seri matereti Jebli te zlocini i krv i ostala sranja Daj ba narodu veselo Patnja im svaki dan u zivotu
pa režirajte u čemu je problem? slobodna umjetnost ajde
On bi se trebao prestati baviti poslom kojim se bavi jer mu je cilj samo vrijeđanje i ismijavanje. Gospodine Frljiću, za vaš posao je potreban talent, a vi to nemate. Imate u sebi jedino mržnju, a umjetnost koristite kao paravan da ju prikrijete!
..a ja samo zelim zaradjivati na tematici mrznja satro pokusavam kroz prozu nasilja da namaknem koju kintu kod zaglupljene mase koja bi gledajuci moje predstave sama sebe ubjedjivala da je njihova mrznja zapravo kulturno-umjetnicki-'ivent' jel tako frljo mali??
Pa, za jedno 25 godina. Svakih 50 godina imamo takve predstave.
Hoces pare da zaradjujes na racun napacenih naroda. Fuuuuuuj!!!!
Kad ce vise skontati da je rata svima vise puna kapa? Svi normalni ljudi gledaju naprijed, samo smo mi zaglavili u proslosti.
Nikad moj Olivere, kad papci okrivljuju druge da su radili ratne zlocine a njibovi bili nevinasca a velicaju svoje komadante i politicare.....a zato nikad srece u Bosni nece biti.....nazalost.
U pravu si legendo ! Dok ne budu odgovarali za genocid nad Srbima i Kljuić, i Ganić, i Izmetbegović, i istrulo kopile Topalović, i Prazina, i Divljak , i ustaški obavještajac Čegar , i krvnik Vikić i fekalija Ademović i ini drugi krvnici tzv. ABiH , NEMA SREĆE U BOSNI. MAMU IM GENOCIDNU SVIMA !
@StrwinarBH gdje se genocid nad srbima desio? listovaj mi gradove ili mjesta.. ti si spomenao poznate licnost BiHarmije.. Izetbegovic, Ganic, Divljak nisu uopste ozbiljne kandidate radni zlocina, za druge ne znam ni kosu. to ti je tipicna stil srpske propagande.. lazi kako znas, pa dokle te dogura, lazi vise. vi sada ste umislili da je rat 90ti radi islamskog radikalizma.. i da je uzrok napada na istocnu BiH ubistvo zeta na vjencanu.. i ako nije rat poceo jos par mjeseci kasnje. svasta..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa eto ti napravi predstavu koja tematizuje ratne zlocine, ko ti brani. Ali ne, ti vise volis praviti predstave koje ne tematizuju nista, koje su same sebi svrha, koje sluze samo da bi se pricalo o reditelju i da bi se od reditelja pravila fama.
Tko ovome pridaje značaja, on je protiv mržnje a on sam stvara mržnju
--- šta je sa predstavama o ratnim zločinima, kad će se dogoditi ? Nikad, se ne mogu nositi sa onima na sudu BiH i u tužilaštvu BIH :(( Njima treba dodjeljivati nagrade na SFF i MESS a ne nenkavim umjetnicima jer ovo što oni rade je po snazi i kompleksnsoti scenarija i montaže prevazišlo sve dosad viđeno na cijelom svijetu :(
mars sotono
Bolesnik. Drago mi je što su ih Česi nalupali. Šteta što u Beogradu nisu dobili batine.
Sve si u pravu Frljicu, ali za Afd se ne slazem.
OBJEKTIVNI KLIX-u ZASTO NEMA VIJESTI O PRESUDI OFICIRU TZV. ARMIJE BIH, RATNOM ZLOCINCU BOJADZICU ZA ZLOCINE U JABLANICI? IAKO JE SITNA RIBA U PITANJU RED JE SPOMENUTI.
Ima vijest
@tutakameni, vijest o Bojadžiću i njegovim ratnim zločinima objavljena je oko 10 sati prije objave ovog članka u kojem postavljaš to pitanje.