Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Oduvijek sam želio napisati ozbiljan historijski roman, ali kako ga napisati kada imamo tri zvanične verzije historije? Neko bi se mogao i uvrijediti\" Pa nek se uvrijedi. Ko je glup i ogranicen stalno ce se osjecati uvrijedjem sto umjetnost iskazuje, koja stoji iznad tih razmirica. a oni se sluze falsifikovanjem istorije. zelim autoru puno uspjeha s njegovom knjigom \"Stjepan, sultan..\" i da uskoro napise istorijski roman.
Bosanac ti baš nisi zdrave pameti
j.e..b.li vam \"bosanci i hercegovci\" mat.er glupu a onda za njima vam mame najahali i \"njemci i bavarci\". pa onda \"amerikanci i teksašani\". itd.