Kultura
8

Održan humanitarni koncert i izložba za djecu Stadlerovog dječjeg doma "Egipat"

FENA
U Franjevačkom medijskom studentskom centru u Sarajevu u četvrtak je upriličen 11. humanitarni koncert i izložba "Izvor radosti" za djecu Stadlerovog dječjeg doma "Egipat" koja odrastaju u udomiteljskom smještaju i pod brigom sestara Služavki Maloga Isusa.

Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara nazočio je tom humanitarnom koncertu, koji su organizirali Stadlerov dječji dom "Egipat" i HKD "Napredak", saopćeno je.

Koncert je održan pod pokroviteljstvom Zajednice žena HDZ-a BiH KKK Vrhbosna, KUD "Hrvatska žena", etno grupe "Čuvarice", samostana sv. Nikole Tavelića i porodice Lucie Gobetti i Daniele Onori.

Sudjelovanjem i kupovinom izloženih dječjih radova, kolačića, te rukotvorina članova društva "Prijatelji Maloga Isusa" prisutni su pomogli misiju Sestara služavki Maloga Isusa u školovanju djece Stadlerovog dječjeg doma "Egipat" u Sarajevu.

"Organizatori su iskazali veliku zahvalnost prisutnima na učešću i doprinosu svakoga osobno u radosti odrastanja naših najmanjih i najdražih", navodi se u saopćenju.