Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jah.. i pegla je prica.. koncert se pretvorio u poetsko vece a prica nigdje veze sa sevdahom.. samo je serbedzija ili Miki Trifunov falio..
Ljudi....ovo vise nema nikakve veze sa sevdalinkama... Damir pokvari sve sto valja...uzas jedan. To je samo zavjesa iza koje stoji ne postojanje novih ideja...svi nesto samo obradjuju i doradjuju...i time unistavaju autohotnost same sevdalinke. To treba zabraniti
bas je pegla bilo.. ima finih momenata ali genelalno je previse ambientalno. ok je da 2-3 kompozicije budu jazz-blues ali ovo je pretjerano.. naravno, ne prepoznaju svi o cemu se radi, bitno je da mediji to dobro izreklamiraju i da se na koncert dodje da bi bili vidjeni i da sutra raji pricaju kako su bili na ovakvom koncertu i kao razumiju se oni u ove stvari.. U SVAKOM SLUCAJU TREBA DATI PODRSKU SSF-u I SVIMA KOJI SU BILI IZVODJACI, SPONZORI I DR. JER JE OVO PUNO, PUNO BOLJE NEGO ONO STO NAM DOLAZI S ONE STRANE DRINE ILI IZ DRUGIH KRAJEVA A STO NAZALOST CESTO VISE CIJENIMO NEGO SVOJE...
Momci svaka čast fenomenalna svirka.
nije lose..mora se sacuvati Bosnjacki Blues-Sevdah!
Pa dokle više ovaj Damir sa svojim projektima? Mislim, svaka čast njemu ali počeo je da strašno smara. I svaki novi projekat zvuci kao onaj stari. Komercijala, žešća!!!
frajer smorio sinoc! lijep glas ima, sve to stoji, al je smorio
ovaj slikao mikrovalnom
losih fotografija mati mila, pa ovo ko da je neko radio sa idiotom